reklama
ixidixi
Fanka BB :)
A ja nie śpie, bo mi się wiecznie nieuprasowane rzeczy dla Olisia śnią i zaraz zacznę się zmagać z tym ogromem ciuszków..
Do tego pokłóciłam się z D. przed jego wyjściem do pracy.. niezły początek dnia..
Do tego pokłóciłam się z D. przed jego wyjściem do pracy.. niezły początek dnia..
nissanka - zawsze można zrzucić na dziecko jeszcze przez te pare tygodni przynajmniej
No i tak jest, jadłam do woli a teraz dietka (cukrzyca ciążowa, która przyplątała się tydzień temu) idę spać głodna, wstaje głodna ale się pocieszam, że już niedługo małego będę obejmować bo z om mam termin na 14 a z usg to nawet na 3. A co najgorsze, to mały odczuwa to, że jest mało jedzenia a przez to rusza się bardzo mało.
madziaczek83
Fanka BB :)
Nissanka kwestia paru dni i organizm się przyzwyczai do nowych nawyków żywieniowych.
Witajcie kobitki.U nas dalej wieje,może troszke mniej.Ja strasznie zakatarzona i praktycznie straciłam głos(u mnie norma).A jeszcze dobił mnie sen..Śniło mi się,że mój gin robił mi cc...wyciągnął Filipka,wszedł mój m.z fotelikiem i mówi,że zabiera małego do domu a jak mnie zszyją to żebym wróciła sama albo zadzwoniła po niego i poszedl))Ci mnie zszyli....ja od razu wstaje....a oni....ojej......nie podaliśmy pani znieczulenia....i obudziłam się zlana potem
Witajcie kobitki.U nas dalej wieje,może troszke mniej.Ja strasznie zakatarzona i praktycznie straciłam głos(u mnie norma).A jeszcze dobił mnie sen..Śniło mi się,że mój gin robił mi cc...wyciągnął Filipka,wszedł mój m.z fotelikiem i mówi,że zabiera małego do domu a jak mnie zszyją to żebym wróciła sama albo zadzwoniła po niego i poszedl))Ci mnie zszyli....ja od razu wstaje....a oni....ojej......nie podaliśmy pani znieczulenia....i obudziłam się zlana potem
To ja miałam taki sen że mój szanowny m nie przyjechał po mnie i dziecko. A w szpitalu byłam zostawiona bez ubrań dla siebie i portfela. Wracałam w piżamie taksówką i poprosiłam Pana by zaczekał na dole to mu zapłacę i co mnie spotkało jak wyszłam na górę- zmienione zamki, obudziłam się zapłakana.
hej,
ja też już jestem. zimnica straszliwa. dobrze, że chociaz słoneczko troszkę świeci. to na serduszku lżej.
u mnie jakieś zmęczenie wychodzi. w zeszłym tyg. miałam ogromny stres przez kilka dni, więc może teraz tego są efekty.
Ixi będzie dobrze. zadzwoni do ciebie i pewnie coś miłego powie :-)
dzisiaj w pytaniu na śniadanie o odżywianiu włosów młodej mamy, a także o tym , że chcąc robic karierę nie bierze sie urlopu wychowawczego.
muszę dzis ruszyc tyłek i pojechać do centrum. straszliwie mi się nie chce.
ja też już jestem. zimnica straszliwa. dobrze, że chociaz słoneczko troszkę świeci. to na serduszku lżej.
u mnie jakieś zmęczenie wychodzi. w zeszłym tyg. miałam ogromny stres przez kilka dni, więc może teraz tego są efekty.
Ixi będzie dobrze. zadzwoni do ciebie i pewnie coś miłego powie :-)
dzisiaj w pytaniu na śniadanie o odżywianiu włosów młodej mamy, a także o tym , że chcąc robic karierę nie bierze sie urlopu wychowawczego.
muszę dzis ruszyc tyłek i pojechać do centrum. straszliwie mi się nie chce.
E
Eirema
Gość
Witam się z rańca,
Nissanka wydaje mi się niestety że za mało jesz, nie można dopuszczać do sytuacji że chodzisz głodna. Ja jem prawie wszystko z tej kartki i nie jestem w stanie takiej ilości wpakować w siebie, poza tym dostaniesz receptę na paski do badania cukru we krwi i ketonów, i jeśli pojawiają się ketony w moczu to znaczy że dziecko niestety głoduje, a do tego dopuścić nie można.
Ja niestety 2 dzień mam bóle brzucha, dzisiaj musimy pojechać chyba do szpitala albo do ginki bo to na pewno nie jest normalne, maluszek przeciąga się i wypina, co prawda leniwie, ale jednak, więc pośpiechu nie ma. Ale boje się strasznie, bo wizja że znowu mnie położą w szpitalu mnie dobija.
Trzymam mocno kciuki za te, które dzisiaj mają wizyty i badania &&&&
Nissanka wydaje mi się niestety że za mało jesz, nie można dopuszczać do sytuacji że chodzisz głodna. Ja jem prawie wszystko z tej kartki i nie jestem w stanie takiej ilości wpakować w siebie, poza tym dostaniesz receptę na paski do badania cukru we krwi i ketonów, i jeśli pojawiają się ketony w moczu to znaczy że dziecko niestety głoduje, a do tego dopuścić nie można.
Ja niestety 2 dzień mam bóle brzucha, dzisiaj musimy pojechać chyba do szpitala albo do ginki bo to na pewno nie jest normalne, maluszek przeciąga się i wypina, co prawda leniwie, ale jednak, więc pośpiechu nie ma. Ale boje się strasznie, bo wizja że znowu mnie położą w szpitalu mnie dobija.
Trzymam mocno kciuki za te, które dzisiaj mają wizyty i badania &&&&
podgrzybek
Mama Bartocha
Amerie - trzymam!!
nissanka - nie możesz głodować. Jesz ile wlezie tych produktów o niskiej zaw. cukru i Kcal. Pomidorkiem i ogórkiem np. można się przy posiłkach zajadać do woli. Daj czas organizmowi żeby się przystosował.
Wiadomo, ciacho by się zjadło do kawy Ale czego się nie robi dla maleństwa
nissanka - nie możesz głodować. Jesz ile wlezie tych produktów o niskiej zaw. cukru i Kcal. Pomidorkiem i ogórkiem np. można się przy posiłkach zajadać do woli. Daj czas organizmowi żeby się przystosował.
Wiadomo, ciacho by się zjadło do kawy Ale czego się nie robi dla maleństwa
rtyska
Mamusia :)
Ja też mam jakieś takie głupie sny że nawet nie będę opisywać.
Budziłam się co godzinę, nic mnie nie boli, po prostu niewygodnie i siku co chwile, jak mi zadzwonił budzik o 5 to myślałam że się rozpłaczę. Mój R. się wkurzył i kazał zostać w domu... Dzisiaj mam wizytę w mojej gin i kazał mi wziąć w końcu to chol**ne L4 bo ma dość martwienia się zwłaszcza jak nie odpisuje i nie odbieram... No i tak zrobię
Idę na 15 i poproszę już o zwolnienie.
Dołączę do czynnych odpoczywaczek.
Pogoda jest super więc będę prać dalej, może jakiś spacer... Jejku ja nie wiem co się robi na wolnym hi
Budziłam się co godzinę, nic mnie nie boli, po prostu niewygodnie i siku co chwile, jak mi zadzwonił budzik o 5 to myślałam że się rozpłaczę. Mój R. się wkurzył i kazał zostać w domu... Dzisiaj mam wizytę w mojej gin i kazał mi wziąć w końcu to chol**ne L4 bo ma dość martwienia się zwłaszcza jak nie odpisuje i nie odbieram... No i tak zrobię
Idę na 15 i poproszę już o zwolnienie.
Dołączę do czynnych odpoczywaczek.
Pogoda jest super więc będę prać dalej, może jakiś spacer... Jejku ja nie wiem co się robi na wolnym hi
reklama
podgrzybek
Mama Bartocha
rtyska - ja jestem na L4 też przez męża, bo pracę mam dość stresującą i zakazał mi pracować. No i przez fakt że na siłę mnie na urlop wysyłali. Wszystkie 21 dni z 2010 r. miałam wg nich wykorzystać.
dasz radę, budzik wyłącz i inaczej się dzień potoczy
dasz radę, budzik wyłącz i inaczej się dzień potoczy