reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Byliśmy na Sadybie i jednym słowem porażka. USG mogło zrobić tylko 20 osób, o 10.30 nie było juz miejsc. Było kilka osób z którym można było porozmawiac (położna, dietetyk, jakaś przedstawicielka z Mustelli, itp.) My porozmawialiśmy z położną ponieważ zaczynamy poszukiwania położnej ale pani do kilku zdaniach była skreślona, ponieważ jest za tym, żeby kobieta rodziła na leżąco i za "profilaktycznym nacinaniem".
Była jakaś przedstawicielka od mebelków dziecięcych, która nawet nie wiedziała gdzie mają sklepy i gdzie można te mebelki w Warszawie obejrzeć :szok:
Rozczarowaliśmy się.
Plus tego wszystkiego jest taki, że kupiłam sobie buty :-)

reklama
Mglaczek - Oczywiście w wątku ze zdjęciami z USG :-)

a co do tego jak:
- po zgraniu fotek na kompa w oknie odpowiedzi jest taka ikonka z drzewkiem (pomiędzy ziemią i kliszą filmową), jak na nią klikniesz to otworzy Ci się okno do wybrania zdjęć z kompa, wybierasz zdjęcia, klikasz wgraj i gotowe :-)

Inez - rzeczywiście ta Sadyba to jakaś porażka, a taką położną to powinni w skansenie zamknąć :-)

Mglaczek - Oczywiście w wątku ze zdjęciami z USG :-)

a co do tego jak:
- po zgraniu fotek na kompa w oknie odpowiedzi jest taka ikonka z drzewkiem (pomiędzy ziemią i kliszą filmową), jak na nią klikniesz to otworzy Ci się okno do wybrania zdjęć z kompa, wybierasz zdjęcia, klikasz wgraj i gotowe :-)

Inez - rzeczywiście ta Sadyba to jakaś porażka, a taką położną to powinni w skansenie zamknąć :-)

Niestety zamiast wgrac obrazek, wyskakuje mi wiadomosc PODAJ ADRES URL DO ZDJECIA. :/

Niestety zamiast wgrac obrazek, wyskakuje mi wiadomosc PODAJ ADRES URL DO ZDJECIA. :/
hmmm ...
to ja mam tak ... jak kliknę na drzewko to pojawia mi się okienko "dodaj zdjęcie" i tam są dwie zakładki "z komputera" i "z internetu" wybieram "z komputera" i trzeba to zdjęcie wskazać ...

jest jeszcze druga opcja - jak pisześ wiadomość nie przez "szybką odpowiedż" - klikając bezpośrednio pod postem tylko klikając na "odpowiedź" całkiem na dole na różowym tle to możesz dodać załącznik (symbol spinacza) ale nie wiem dokładnie jak to działa (chyba poszukuje Ci to zdjęć na pulpicie, ale ja tego nie stosuję więc pewnie inne dziewczyny pomogą), wygląda to wtedy jak poniżej:

Załączniki

• 20100512013.jpg
    20100512013.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Do góry