reklama
paulinka109
Fanka BB :)
Dziękuje :* Jesteście kochane :*
Wow, to jednak chyba moja lekarz nie potrafi rozpoznać płci ...
Jeju Egrunia, cudowna cudowna wiadomość Masz może fote z usg gdzie widać że to chłopiec ????
Ja mam dzisiaj dzień przed kompem (co zreszta widać po ilości postów) , nic mi sie nie chce, pogoda mnie dobija... Na szczęscie mężuś ma wspaniały humorek i szaleje z Mikim
Jeju Egrunia, cudowna cudowna wiadomość Masz może fote z usg gdzie widać że to chłopiec ????
Ja mam dzisiaj dzień przed kompem (co zreszta widać po ilości postów) , nic mi sie nie chce, pogoda mnie dobija... Na szczęscie mężuś ma wspaniały humorek i szaleje z Mikim
Kasia, na Warszawiankę może :-)?
Anbar - jutro akurat idę do Puelli na Kabaty bo jest o 10:15 a na Warszawiance o 12:30 a musimy na tą Bartycką zdążyć. Pewnie od przyszłego tygodnia będzie już Warszawianka to się spotkamy :-) Ale w Puelli jest ta sama prowadząca ..
Meriva zrób wszystko aby się obronić i mieć spokój.... Potem trudno sie zmobilizować, ja przerwałam doktorat bo nie potrafiłam pogodzić macierzyństwa z nauką ...Trzymam kciuki, będziesz szczęśliwa jak się obronisz i będziesz miała z głowy
Modlisia dobrze mówi - mi się nie chciało pisać magisterki na czas i jak zaczęłam pracę to przez półtora roku mi nie szło :-) obroniłam się dopiero jak mnie P. zmobilizował
Jeszcze tydzień i tez idę na zajęcia dla kobiet w ciąży. Myślałam o Warszawiance ale zdecydowałam sie na Gymnasin, mam kartę Multisport i w Gymnasionie nie musze nic dopłacać.
Inez -ja też mam Multisporta ... w Warszawiance właśnie znieśli dopłaty :-) więc spokojnie możesz i tam chodzić :-) a prowadząca zajęcia w Warszawiance (i jeszcze w Puelli) to chyba najlepsza specjalistka od tego ...
Mam zdrowego chłopca!!!
Boziu jak ja się cieszę!!!
Zaraz nadrobię Wasze posty...
Ergunia - to genialnie - gratuluję zdrowego chłopczyka!!! :-)
A co to toxo to u mnie jak nie ma przeciwciał powtarza się badania w każdym trymestrze. Na kolejnej wizycie mam dostać skierowanie na badanie w 2 trymestrze ...
Dziękuję Wam,nie przestaję się uśmiechać :-)
Modlisiu zdjęcia z pisiorkiem niestety nie mam bo wiadomo ze szpitala niewiele dostałam (tylko jedno zdjątko).
Ale jak mój synciu robił takie hmmm... "żabie skoki" to było dokładnie widać i pokazywali mi że to klejnoty.Poza tym lekarze robili sobie z jego pokazu niezłą zabawę,przebijali se piątki i rzucali:"jednak męski ród nie wyginie" i takie tam
W mojej szkole są w słojach m.in.ludzkie płody,które na anatomii oglądałyśmy i moge na 100% stwierdzić że na tym etapie ewidentnie można odróżnić chłopca i dziewczynkę.
Więc jest to kwestia sprzętu i lekarza.
Ale nie ma co najważniejsze zdrówko,za kilka tygodni większość już pozna płec.
Pozdrawiam!
Modlisiu zdjęcia z pisiorkiem niestety nie mam bo wiadomo ze szpitala niewiele dostałam (tylko jedno zdjątko).
Ale jak mój synciu robił takie hmmm... "żabie skoki" to było dokładnie widać i pokazywali mi że to klejnoty.Poza tym lekarze robili sobie z jego pokazu niezłą zabawę,przebijali se piątki i rzucali:"jednak męski ród nie wyginie" i takie tam
W mojej szkole są w słojach m.in.ludzkie płody,które na anatomii oglądałyśmy i moge na 100% stwierdzić że na tym etapie ewidentnie można odróżnić chłopca i dziewczynkę.
Więc jest to kwestia sprzętu i lekarza.
Ale nie ma co najważniejsze zdrówko,za kilka tygodni większość już pozna płec.
Pozdrawiam!
reklama
Inez -ja też mam Multisporta ... w Warszawiance właśnie znieśli dopłaty :-) więc spokojnie możesz i tam chodzić :-) a prowadząca zajęcia w Warszawiance (i jeszcze w Puelli) to chyba najlepsza specjalistka od tego ...
Kasia, dziękuję za informację, nie miałam o tym pojęcia. W takim razie pewnie będę chodziła i tu i tu. Do Reduty mam bliżej z domu, a na Warszawiankę od rodziców. Poza tym mój P. lubi tam chodzic na basen więc pewnie ja będę szła poćwiczyć, a on w tym czasie na popływać :-)