reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Paulinka jest tak jak napisała Anbar...Zapewne jeszcze raz będziesz badana pod tym kątem, jeśli lekarz sam nie zwróci na to uwagi to sama mu przypomnij. cieszę się że badania ok :)

reklama
Paulinka glowa do gory i nie daj sie zwarjowac toxo tylko sie ciesz ze jestes zdrowa. Uwazam ze wystarczy zachowac pewne zasady higieny i trzeba poprostu zyc normalnie!
A tak poza tym to gratuluje dobrych wynikow!

Paulinka super że wyniki są dobre, a co do tych przeciwciał to myślę nie ma co panikować tylko przestrzegać podstawowych zasad higieny.

Svensonka czyżby dzidzia jakieś foszki miała że się tak wypieła na was?

Wow, to jednak chyba moja lekarz nie potrafi rozpoznać płci ;)...
Jeju Egrunia, cudowna cudowna wiadomość :):) Masz może fote z usg gdzie widać że to chłopiec ;)????
Ja mam dzisiaj dzień przed kompem (co zreszta widać po ilości postów) , nic mi sie nie chce, pogoda mnie dobija...;) Na szczęscie mężuś ma wspaniały humorek i szaleje z Mikim :)

Kasia, na Warszawiankę może :-)?

Anbar - jutro akurat idę do Puelli na Kabaty bo jest o 10:15 a na Warszawiance o 12:30 a musimy na tą Bartycką zdążyć. Pewnie od przyszłego tygodnia będzie już Warszawianka to się spotkamy :-) Ale w Puelli jest ta sama prowadząca ..

Meriva zrób wszystko aby się obronić i mieć spokój....:) Potem trudno sie zmobilizować, ja przerwałam doktorat bo nie potrafiłam pogodzić macierzyństwa z nauką ;) ...Trzymam kciuki, będziesz szczęśliwa jak się obronisz i będziesz miała z głowy :)

Modlisia dobrze mówi - mi się nie chciało pisać magisterki na czas i jak zaczęłam pracę to przez półtora roku mi nie szło :-) obroniłam się dopiero jak mnie P. zmobilizował

Jeszcze tydzień i tez idę na zajęcia dla kobiet w ciąży. Myślałam o Warszawiance ale zdecydowałam sie na Gymnasin, mam kartę Multisport i w Gymnasionie nie musze nic dopłacać.

Inez -ja też mam Multisporta ... w Warszawiance właśnie znieśli dopłaty :-) więc spokojnie możesz i tam chodzić :-) a prowadząca zajęcia w Warszawiance (i jeszcze w Puelli) to chyba najlepsza specjalistka od tego ...

Mam zdrowego chłopca!!!
Boziu jak ja się cieszę!!!
Zaraz nadrobię Wasze posty...

Ergunia - to genialnie - gratuluję zdrowego chłopczyka!!! :-)

A co to toxo to u mnie jak nie ma przeciwciał powtarza się badania w każdym trymestrze. Na kolejnej wizycie mam dostać skierowanie na badanie w 2 trymestrze ...

Dziękuję Wam,nie przestaję się uśmiechać :-)
Modlisiu zdjęcia z pisiorkiem niestety nie mam bo wiadomo ze szpitala niewiele dostałam (tylko jedno zdjątko).
Ale jak mój synciu robił takie hmmm... "żabie skoki" to było dokładnie widać i pokazywali mi że to klejnoty.Poza tym lekarze robili sobie z jego pokazu niezłą zabawę,przebijali se piątki i rzucali:"jednak męski ród nie wyginie" i takie tam:-D
W mojej szkole są w słojach m.in.ludzkie płody,które na anatomii oglądałyśmy i moge na 100% stwierdzić że na tym etapie ewidentnie można odróżnić chłopca i dziewczynkę.
Więc jest to kwestia sprzętu i lekarza.
Ale nie ma co najważniejsze zdrówko,za kilka tygodni większość już pozna płec.
Pozdrawiam!

reklama
Inez -ja też mam Multisporta ... w Warszawiance właśnie znieśli dopłaty :-) więc spokojnie możesz i tam chodzić :-) a prowadząca zajęcia w Warszawiance (i jeszcze w Puelli) to chyba najlepsza specjalistka od tego ...

Kasia, dziękuję za informację, nie miałam o tym pojęcia. W takim razie pewnie będę chodziła i tu i tu. Do Reduty mam bliżej z domu, a na Warszawiankę od rodziców. Poza tym mój P. lubi tam chodzic na basen więc pewnie ja będę szła poćwiczyć, a on w tym czasie na popływać :-)

Do góry