reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

mała czarna to ja ci zazdroszczę tego siedzenia na kompie tv i długich kąpieli ja nawet jak uśpię młodą przed 22 to sama muszę nadrobić deficyt snu i albo kładę sie razem z nią albo pojde poczytam bb i spać. najpóźniej o 24 ale to baaardzo żadko ja uwielbiam spać.
asia ty sie wagą nie przejmuj jeszcze zlecisz dopiero rodziłaś to ja wstyd sie przyznać od pierwszego porodu walczę z 1kg które zostały i dupa

reklama
Diablica- ja już się przyzwyczaiłam chodzić tak późno spać, ale fakt, wstaję o 9.00 z Małą. Gdybym musiała wstawać o 6.00, to pewnie też o 22.00 już bym spała:tak:

Asia
- Racja, racja, dopiero urodziłaś;-) Waga jeszcze zdąży spaść:tak:

Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Jednak jakoś czuję się jak maly słoń. No cóż pewnie i na diety przyjdzie czas, a narazie ważniejsze żeby pokarm był wartościowy.
Mała czarna ja chodzę spać 24-1 i wstaje 6-7, a w nocy jeszcze jedno karmienie. Właśnie się zastanawiam jak ja żyje...

No to podziwiam, ale takie uroki macierzyństwa:-) Pomyśl, że za 2-3 lata dzieci będą odchowane, nie trzeba będzie non stop nad Nimi siedzieć itd. ;-)
Ja jutro wyjątkowo wstaję po 6.00, więc spadam do łóżka:tak: Dobranoc:-)

hej hej
Mała-czarna powodzenia w poniedziałek, będzie dobrze. Co do kciuka to posmarować czymś? niewiem
85asia to niech on usypia mała a ty Olusia i będziesz miałą pomoc. Moja też na początku szybko u tatusia zasypiała. Szkoda że tego nei wykorzystałam, teraz do godziny stoję nad łóżeczkiem. A ty kg nie martw się, zlecą zlecą. Ja mam 6 do przodu a tu ponad rok

o mąż wrócił

Trusia- właśnie myślałam, żeby posmarować, ale czym? Macie jakieś pomysły?

Ja dzisiaj pada, pół nocy nie spałam, bo cały czas myślałam o tej wizycie w poniedziałek:-( Wstałam przed 6.00, bo na zajęcia z Pyśką do Łodzi, a teraz ledwo na oczy patrzę:sorry2:

Mała_czarna pomysł z posmarowaniem palca nie jest zły. Tylko pytanie czym? Nie wiem może musztardą albo przyprawą maggi do zupy? na razie nic innego mi nie przychodzi do głowy.

A nie jest za Mała na takie rzeczy? Bo istnieje duże prawdopodobieństwo, że zje to z palca i będzie ssała dalej:tak: A może zawiązywać Jej na noc w bandaż np. przez 2-3 tygodnie? Wtedy po tygodniu chodzenie w bandażu już prawie zapomniała o kciuku, bo kilka dni był spokój...Już sama nie wiem:no:

Mamy kolejnego zęba
:szok:

reklama
Czarna są takie lakiery przeciwko obgryzaniu paznokci. Można je stosować u dzieci i są straszne w smaku.
Moi chłopcy byli dziś na basenie. Olek zachwycony. Szkoda, że nie byłam z nimi, ale jeszcze pare miesięcy i pójdziemy we czwórke.

Do góry