reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

mała czarna to ja ci zazdroszczę tego siedzenia na kompie tv i długich kąpieli ja nawet jak uśpię młodą przed 22 to sama muszę nadrobić deficyt snu i albo kładę sie razem z nią albo pojde poczytam bb i spać. najpóźniej o 24 ale to baaardzo żadko ja uwielbiam spać.
asia ty sie wagą nie przejmuj jeszcze zlecisz dopiero rodziłaś to ja wstyd sie przyznać od pierwszego porodu walczę z 1kg które zostały i dupa

reklama
Diablica- ja już się przyzwyczaiłam chodzić tak późno spać, ale fakt, wstaję o 9.00 z Małą. Gdybym musiała wstawać o 6.00, to pewnie też o 22.00 już bym spała:tak:

Asia
- Racja, racja, dopiero urodziłaś;-) Waga jeszcze zdąży spaść:tak:

Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Jednak jakoś czuję się jak maly słoń. No cóż pewnie i na diety przyjdzie czas, a narazie ważniejsze żeby pokarm był wartościowy.
Mała czarna ja chodzę spać 24-1 i wstaje 6-7, a w nocy jeszcze jedno karmienie. Właśnie się zastanawiam jak ja żyje...

No to podziwiam, ale takie uroki macierzyństwa:-) Pomyśl, że za 2-3 lata dzieci będą odchowane, nie trzeba będzie non stop nad Nimi siedzieć itd. ;-)
Ja jutro wyjątkowo wstaję po 6.00, więc spadam do łóżka:tak: Dobranoc:-)

hej hej
Mała-czarna powodzenia w poniedziałek, będzie dobrze. Co do kciuka to posmarować czymś? niewiem
85asia to niech on usypia mała a ty Olusia i będziesz miałą pomoc. Moja też na początku szybko u tatusia zasypiała. Szkoda że tego nei wykorzystałam, teraz do godziny stoję nad łóżeczkiem. A ty kg nie martw się, zlecą zlecą. Ja mam 6 do przodu a tu ponad rok

o mąż wrócił

Trusia- właśnie myślałam, żeby posmarować, ale czym? Macie jakieś pomysły?

Ja dzisiaj pada, pół nocy nie spałam, bo cały czas myślałam o tej wizycie w poniedziałek:-( Wstałam przed 6.00, bo na zajęcia z Pyśką do Łodzi, a teraz ledwo na oczy patrzę:sorry2:

Mała_czarna pomysł z posmarowaniem palca nie jest zły. Tylko pytanie czym? Nie wiem może musztardą albo przyprawą maggi do zupy? na razie nic innego mi nie przychodzi do głowy.

A nie jest za Mała na takie rzeczy? Bo istnieje duże prawdopodobieństwo, że zje to z palca i będzie ssała dalej:tak: A może zawiązywać Jej na noc w bandaż np. przez 2-3 tygodnie? Wtedy po tygodniu chodzenie w bandażu już prawie zapomniała o kciuku, bo kilka dni był spokój...Już sama nie wiem:no:

Mamy kolejnego zęba
:szok:

reklama
Czarna są takie lakiery przeciwko obgryzaniu paznokci. Można je stosować u dzieci i są straszne w smaku.
Moi chłopcy byli dziś na basenie. Olek zachwycony. Szkoda, że nie byłam z nimi, ale jeszcze pare miesięcy i pójdziemy we czwórke.

Do góry