reklama
WItam się o poranku
U mnie niestety wczoraj był bardzo płaczliwy dzień. Pierwszy raz tak miałam bardzo bardzo smutno. Otóż dowiedziałam się, że ta budowa to jeszcze tak spokojnie z tydzień, a ja tak bardzo nastawiłam się że w srodę już mężuś wróci i juz sobie będziemy czekać razem... Strasznie płakałam, staram się nie płakać przy dzieciach ale wczoraj nie dałam rady. Cóż, muszę mieć dalej nadzieję, że nic się nie zacznie w ciągu najbliższego tygodnia, chociaż serce chciałoby inaczej...Mam dośc być silna, ale co zrobić kiedy muszę.
Holly fajnie że za tydzień już będziecie się tulić. Nie martw się karmieniem po cc, syna urodziłam przez cc i nie miałam najmniejszego problemu z karmieniem. Mozliwe, że dlatego że akcja porodowa kiedy mnie cieli juz się zaczela, ale i tak wierzę że bedzie dobrze. A po cc doszłam do siebie szybciej nic po sn. Duzo szybciej.
Amerie już niedługo. Współczuję swedzenia, ale już naprawde niedługo przestanie, a jaka miła rekompensata cię czeka na koncu
U mnie niestety wczoraj był bardzo płaczliwy dzień. Pierwszy raz tak miałam bardzo bardzo smutno. Otóż dowiedziałam się, że ta budowa to jeszcze tak spokojnie z tydzień, a ja tak bardzo nastawiłam się że w srodę już mężuś wróci i juz sobie będziemy czekać razem... Strasznie płakałam, staram się nie płakać przy dzieciach ale wczoraj nie dałam rady. Cóż, muszę mieć dalej nadzieję, że nic się nie zacznie w ciągu najbliższego tygodnia, chociaż serce chciałoby inaczej...Mam dośc być silna, ale co zrobić kiedy muszę.
Holly fajnie że za tydzień już będziecie się tulić. Nie martw się karmieniem po cc, syna urodziłam przez cc i nie miałam najmniejszego problemu z karmieniem. Mozliwe, że dlatego że akcja porodowa kiedy mnie cieli juz się zaczela, ale i tak wierzę że bedzie dobrze. A po cc doszłam do siebie szybciej nic po sn. Duzo szybciej.
Amerie już niedługo. Współczuję swedzenia, ale już naprawde niedługo przestanie, a jaka miła rekompensata cię czeka na koncu
Joanka85
Maciejkowa Mama
Dzień dobry we wtorkowy poranek
Przyszłam się przywitać i życzyć Wam cudownego dnia :*
Lece na śniadanko
Przyszłam się przywitać i życzyć Wam cudownego dnia :*
Lece na śniadanko
U mnie na SR bardzo namawiali na SN, ale to głównie dlatego, że tam jest mnóstwo CC na życzenie i starają się przekonać kobitki do zmiany zdania, ale też odbywa to się na takiej zasadzie, żeby nie traktować CC jako porażkę, że więź z dzieciątkiem też się nawiąże, karmić można i podkreślali bardzo rolę tatusia.
Wiadomo, że jak CC jest wskazana to dla dobra dziecka i mamy musi się odbyć i nie ma gadania.
Holly - a dowiadywałaś się czy w Twoim szpitalu tata może być przy CC czy, że tak ogólnie może? bo w większości szpitali w PL to nie ma opcji ...
Wiadomo, że jak CC jest wskazana to dla dobra dziecka i mamy musi się odbyć i nie ma gadania.
Holly - a dowiadywałaś się czy w Twoim szpitalu tata może być przy CC czy, że tak ogólnie może? bo w większości szpitali w PL to nie ma opcji ...
Holly jak ja bym chciała dokładnie wiedzieć kiedy przytulę mojego Skarbka. Tak jak dziewczyny uważam że nie będzie problemu z karmieniem piersią.
Ja mam dzisiaj wizytę, zobaczymy co nowego. Nie rozpisuję się bo jakoś źle się czuję.
Miłego dzionka :-)
Ja mam dzisiaj wizytę, zobaczymy co nowego. Nie rozpisuję się bo jakoś źle się czuję.
Miłego dzionka :-)
daissy_
Fanka BB :)
u mnie w szpitalu tata nie może być przy CC, ale zaraz jak wyciągną maluszka to już może z nim być Mój mąż bardzo się zmartwił, że nie będzie porodu SN bo powiem Wam że BARDZO chciał przy tym być... ale co zrobić jak synek uparty i nie chce główki na dół odwrócić.
Dzisiaj mam jakieś bóle okresowe od samego rana, też tak macie? W dodatku coś tam "na dole" mnie szczypie i generalnie się martwię...
Dzisiaj mam jakieś bóle okresowe od samego rana, też tak macie? W dodatku coś tam "na dole" mnie szczypie i generalnie się martwię...
Jola1205
daissy te bóle "miesiączkowe" też miewam i jeszcze takie hmm jakby kłucia podbrzusza.....
agatakat
Dzien doberek :-)
u nas w nocy nic sie nie dzialo, od rana wspomniane 'bole miesiaczkowe' tylko. pozatym jak Mala sie rusza to wszystko tam na dole wyraznie czuje, myslicie ze to przez to rozwarcie?
moj T. pojechal do pracy i tak mi smutno, bo martwie sie ze nie zdarzy jakby co ssie zaczelo dziac i bede musiala dzwonic po karetke
echooo badz dzielna! trzymam za Ciebie kciuki
u nas w nocy nic sie nie dzialo, od rana wspomniane 'bole miesiaczkowe' tylko. pozatym jak Mala sie rusza to wszystko tam na dole wyraznie czuje, myslicie ze to przez to rozwarcie?
moj T. pojechal do pracy i tak mi smutno, bo martwie sie ze nie zdarzy jakby co ssie zaczelo dziac i bede musiala dzwonic po karetke
echooo badz dzielna! trzymam za Ciebie kciuki
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Holly - przy cc mąż nie będzie na tej sali tylko za drzwiami. Na sali znajduje się anestezjolog, który daje znieczulenie w kręgosłup następnie kładą cię na stole i znajduje się dwóch lekarzy i dwie położne, które czekają aż podadzą im dziecko, które zawijają w pieluchę i kładą ci na piersi na chwilę. Potem zabierają dziecko do ważenia, mierzenia uczestniczy w tym mąż. Potem ciebie przewożą na salę i musisz lezeć ileś godzin bez jedzenia i picia.Dziecko powinno być cały czas z tobą na sali o ile np. mąż przy tobie jest bo jak jesteś sama i nikogo nie ma z rodziny to wiadomo, że sama przy nim nic nie zrobisz bo musisz leżeć. Póżniej przychodzi położna i przystawia ci dziecko do piersi, u mnie z laktacja nie bylo problemu. Piłam herbatkę z Hippa na laktację przez cały okres karmienia bo mi smakowała. Ja dzis mam wizytę u gina i też dziś dowiem się kiedy będę miała cc, możliwe, że podobnie jak ty bo w przyszłym tygodniu na 100%.
reklama
Skorpionica
grudnióweczka no z butami to problem u mnie ogólny bo mi się żadne nie podobają!!!
Ale cóż może z dwa sklepy oblukam hehe inaczej boso w zimie będę chodzić
a teraz myślę co tu dla świeżo upieczonego tatusia wymyślić z okazji narodzin dzidzi. Przy pierwszym porodzie dostał koszulkę a teraz się zastanawiam nad kubkiem z jakimś twórczym tekstem
To czekam na teściową i znikam na miasto papa
Ale cóż może z dwa sklepy oblukam hehe inaczej boso w zimie będę chodzić
a teraz myślę co tu dla świeżo upieczonego tatusia wymyślić z okazji narodzin dzidzi. Przy pierwszym porodzie dostał koszulkę a teraz się zastanawiam nad kubkiem z jakimś twórczym tekstem
To czekam na teściową i znikam na miasto papa