to ja przywitam was stosownie do tematu-dzień dobry przyszłe szczuplaski
Amerie zazdroszcze! bo moja twarz wyglada jak poligon wojskowy, o plecach juz nie wspomne :/ stanika nie mogę zapiąc, bo mam mega krosty na ktore on uciska :/
Mój P. jest zapalonym kulturystą, siłownie kocha odkad go poznalam, no ale od dluzszego czasu nie chodzi nigdzie, tylko cwiczy w domu, bo mamy ławeczke, ale wiadomo profesjonalna silownia to co innego. No i wczoraj wrocil z pracy taki kochany byl przytulasny, i zadzwonil do niego kolega czy go puszcze na silownie, wiec niewiele myslac powiedzialam idz. A jak tylko wyszedl plakalam godzine ze poszedl :| zrobilo mi sie niedobrze i dopadła mnie zgaga, a on chcial byc mily i kupił mi w drodze powrotnej kebab. Nawrzeszczalam na niego ze jak tego nie zabierze to 'zwrócę' zaraz ( z tym ze uzylam bardziej dobitnych slow
) no i wez tu zrozum kobiete w ciazy
zaczal mnie przytulac, a kebab wlasnie wcinam na sniadanie
a co do glupich docinek, to dodam jeszcze ze zawsze jak jestesmy razem w lazience to mnie przekreca bokiem do lusterka i mowi 'no napnij miesnie napnij- noo jeszcze Ci troche do mnie brakuje
' a ręce nie ma co sie oszukiwac, troche mi przytyly
czesto tez slysze- ojej ale jestes wielka, albo ostatnio wracalismy ze sklepu i brama jest na pilota, otworzyl na jakies 30-40 cm ja sie na niego dziwnie spojrzalam, a on NO CO NIE ZMIESCISZ SIE?
zawsze tez mi docina, jak w drzwiach sie nie miescimy w przejsciu, jak np on chce wyjsc a ja wejsc
wtedy mowie do niego czego sie pchasz grubasie, a on mi odpowiada spojrz na siebie, a co ja na to? MI TO WOLNO, JESZCZE JAKIS MIESIAC, A TOBIE TO NIE MINIE
Czy wstając w nocy boli was brzuch? bo piszecie ze ciezko wam sie przekrecac, a ja mam np. tak ze jak unosze sie troche zeby to zrobic to strasznie boli. Caly brzuch mi sie napina i musze to robic jak najszybciej, bo im wolniej tym jest gorzej :/