reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej :)

martolinka niestety z planow mojego meza dzisiaj nici:-( Kube wymiotowalo pol nocy, i dzisiaj do poludnia, na szczescie przeszlo, zobaczymy co bedzie dalej. A chcial mnie zabrac do Londynu bo wie jak lubie do tego miasta jezdzic:tak: nie mamy za blisko ale raz na kilka miesiecy sie wybieramy:-) ale nic straconego, w koncu weekend niedlugo:-D

Ania haha moj ma to samo, jak sie bawi w piaskownicy to leci zo 2 minutki do mnie zeby mu raczki wytrzec:-D a jak je w domku to mu nawet nie przeszkadza, ze buzka cala sie klei od jedzonka :)

Agrafka hmm, domyslam sie, ze to przykre:-( ale z drugiej strony chyba dobrze, ze sie czuje dobrze w zlobku, co nie?;-) a Tobie zycze, zeby Ci sie udalo wiecej pracowac na popoludnie a tym samym spedzac z Ala wiecej czasu:tak:

dzisiaj na szczescie troche lepiej sie czuje:tak:
mam nadzieje, ze w piatek zupelnie mi sie humor poprawi, bo dzwonil ten "kumpel" do meza i powiedzial, ze w piatek odda kase:szok: ale z Nim to bywa roznie ale mam ogromna nadzieje, ze tym razem sie wywiaze z tego co mowil.
A maz mnie przeprosil i powiedzial, ze bedzie ze mna konsultowac juz wszystko (tak bylo do tej pory wiec nie wiem co mu odbilo) i ze sie 10 razy zastanowi zanim pozyczy komus kase. Pozyjemy, zobaczymy:-)

reklama
Wrocilismy ze spaceru. Na molo tym razem nie weszlismy bo dosc mocno wiało.. ludzi od groma Młody jest padniety wiec licze ze o 19 da sie połozyc..

edit.
Udało sie ;-)młody śpi. Ja samotnie spedze pewnie dzisiejsza noc.. maz dojedzie albo w nocy albo rano brrr..

Ma ktos kontakt z gieoska?Dziunka chciałby sprzedać domek różowy , którym bawiła się JUlia a wie , ze gieoska była nim zaintersowana.

Ostatnia edycja:
Wrocilismy ze spaceru. Na molo tym razem nie weszlismy bo dosc mocno wiało.. ludzi od groma Młody jest padniety wiec licze ze o 19 da sie połozyc..

edit.
Udało sie ;-)młody śpi. Ja samotnie spedze pewnie dzisiejsza noc.. maz dojedzie albo w nocy albo rano brrr..

Ma ktos kontakt z gieoska?Dziunka chciałby sprzedać domek różowy , którym bawiła się JUlia a wie , ze gieoska była nim zaintersowana.

Marta a ile za domek Dziunka chce??juz co prawda cos podobnego mam ale ten domek jest cudny...

moje dzieci spia, ja juz po wieczornych zakupkach. Zaliczylismy imprezkę urodzinowa u babci - 80. Chłopaki poszaleli, generalnie byli w centrum uwaggi, potem wyjść nie chcieli. Az cali mokrzy byli. Kiepsko tylko, bo była ta ciocia co ma się Michalem opiekowac od wrzesnia, no nie za ciekawa mine miała jak ich glądała /chyba się lekko wystraszyla hihihi

.......
Martolinka, etna, dziunka - deszcz WAM łącza zmył albo co?

...
hihihihihi wypaliłam się :))

padam na pysk :)))

ale Marta dała mi wycisk

Tak na serio, to odpoczelam sobie psychicznie, pogadalysmy sobie, wyzalilam sie, pospacerowalysmy, poszalalysmy z dzieciakami, wspolny basen, pyszny obiadek na miescie, wspolna kapiel dzieci i mamusie mialy wspolny wieczorek jak dzieci usnely.
No i Pawel pierwsza noc u cioci Mart przespał z suchym pampkiem :))) idzie nam coraz lepiej

moje dzieci spia, ja juz po wieczornych zakupkach. Zaliczylismy imprezkę urodzinowa u babci - 80. Chłopaki poszaleli, generalnie byli w centrum uwaggi, potem wyjść nie chcieli. Az cali mokrzy byli. Kiepsko tylko, bo była ta ciocia co ma się Michalem opiekowac od wrzesnia, no nie za ciekawa mine miała jak ich glądała /chyba się lekko wystraszyla hihihi

kilolku teraz sie modl zeby ciocia to przetrawila :p

Dziunka co u Ciebie????? jak samopoczucie

Pawel zasnal przed 21, mąż wrocił do domu ale jest padniety.

Jutro do tejsciowej chyba wnuki przyjezdzaja, wiec bedzie wesolo :))

Witamy i my ledwo patrze na oczy ale obiecałam pisać. Ja dzis cały dzień akcja ogórkowa pikle z carry chyba będą mi się śniły dziś te ogóry.

POLAA no to super, że męzuś zrozumiał.

ULA zdrówka.

ANIA ale miałaś przygodęoj te dzieci mają niezłe pomysły, a matki osiwieją w tempie ekspresowym.

KIKOLKU ciocia do września może zapomni hihi.

No nic przenosze swych panów do sypialni, bo zasnęłi razem na kanapie.

reklama
Do góry