reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
a mój w sobotę jaki nastrój zrobil... rocznice mielismy, wiec po południu zglosił chęć wyjścia do sklepu. zakupił - uwaga - wino i gumki. Nalal mi kieliszek wina po czym zasiadl do kompa plecami do mnie i tak przesiedzial calusieńki wieczór, sprawdzał tylko czy mi w kieliszku nie brakuje :/

polaa zeżrą cię nerwy

U nas pod wieczór zrobiło się ładnie, wyległy dzieci z przyległościami i moja Gonia niestety ma uszy i sen jak królik, więc wszystko wychwytywała... tja i jeszcze sobie grucha... qrnasz jego olek...usypiamy ją od 19:40 mam lekko dość, to przechodzi moją cierpliwość i staje obok...
Mama i jak tam wieczorek?
Polaa - mam nadzieję, że małżon weźmie sobie do serca Twoje zdanie i nie będzie już ratował świata...
Kikolek - niezły małżonek... a gumki to przepraszam do ścierania ekranu?;-)

u mnie jeszcze Olis lazi, ogląda bajki od minuty ale idę go zaraz zwerbować. O 17.30 po 6h od Ibumu miał 39,6 no juz nerwy mi pusciły i się popłakałam, od tylu dni gorączkuje :-(
teraz minęły ponad 4h i jest chłodny, ok 24 wypada mi dawka ibumu i jak bedzie chłodny nadal nie dam, ale jak bedzie rosła gorączka musze go jakos obudzic ;/ tylko czy mi wypije, ech :(
Mam nadzieje ze dzis ostatni dzien gorączki, no bo ileż można :(

Mama i jak wieczorek? pochwal się jutro :)

mykam do malego i idziemy spać :)

hej
kilolek ale twój A jest romantyczny :))) hahaha
mama pewnie już sączy winko z mężem ;) to niech mają w końcu udany wieczorek :)
pola głowa do góry , na pewno będzie dobrze :)

wybrałam się dzisiaj na zakupy bo chciałam jakieś spodnie dresowe sobie kupić na wyjazd żeby mi było wygodnie i normalnie przeszłam atak serca , stoje w hm oglądam gatki i nagle widzę moje dziecko przy regale (a siedział w wózku i się z niego wydostał) ,mrugnełam powiekami i jego już nie było , sklep wielki ,chodzę ,krzyczę wołam go a tu cisza , nosz myślałam że oszaleje ,zostawiłam wszystko i biegne przed sklep a on za filarem przy takim automatycznym samochodziku stoi i kręci kierownicą ,przytuliłam ,nagadałam i wsadziłam do wózka i zapiełam szelkami
nigdy więcej takich akcji bo urodze przed terminem

Aniu Biedulko ale przezylas, wspolczuje:-( ale te nasze smyki sa cwane:-D

Anawawka mam nadzieje ale raczej w to watpie:-( On sam dzisiaj powiedzial, ze ja Go chce za wszelke cene zmienic a to mi sie nie uda:-(
dziwie sie mu strasznie bo tyle razy sie juz przejechal, i tyle kasy przez to stracil (jeszcze jak sie nie znalismy) a nic Go to nie nauczylo, wiadomo tamte osoby juz dla Niego nie istnieja no ale przeciez kazdemu trzeba dac szanse kurw...:wściekła/y:
byc moze ze mna cos nie tak? Mnie jak ktos raz zawiedzie to nie ma zmiluj sie, juz nie ma o co mnie prosic, taka swinia jestem:zawstydzona/y:
Ja wiem, ze On dla mnie i Kuby chce jak najlepiej i robi wszystko zeby nam bylo dobrze, bez dwoch zdan! Ale czemu tez inni sa tak wazni??!!:(

wlasnie sobie sledzi pojadlam, ale mnie naszlo:-D
i ogladam Rodzine Zastepcza:tak:
przed chwila moj szanowny mezus zadzwonil i powiedzial ze ma dla mnie niespodzianke, juz sie zastanawiac zaczelam a On do mnie: " Bede przed 24 bo w jakies miejsca nie musi dzisiaj jechac. Co Ty na to Kochanie jakbysmy sie jutro gdzies wybrali?" Nie, no ale mam nerwy, jak dla Niego wszystko ok, a ja mam tak scisniety zoladek, ze glowa mala ale jesc juz dam rade:-D

Ula - życzę nocy bezgorączkowej...
Ania - akcja na zawał na serio, nie zazdroszczę...
A ja się poddałam i wzięłam Gonię do drugiego pokoju, właśnie gada coś do mnie włażąc na kolana... znikam więc do dzieciątka...

polaa ja myślę,z ę on właśnie chce cie uglaskać. Wczesniej wraca, zabiera cie gdzieś, chce cie udobruchac

reklama
Dzień doberek! Dziś u nas słoneczko hurrrra!!! Cieszę się jak głupia... Mąż odsypia nocke, ja już poodkurzałam i zaraz trzeba ogarnąć troszku w kuchni.

Aniu miałaś przezycie nie ma co... Chyba zawału bym dostała...

Ulenka jak tam chorowitek? Lepiej?

Do góry