reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witamy i my u nas też coś niebo zaniosło się chmurami jak na burze, ale skoro u Martolinki się przejaśniło to pewnie i u nas tak będzie.

Jaśkowi rano włączam mini mini ale on zerknie jak ktoś tam śpiewa a tak pomaga mi w sprzątaniu czyli przeszkadza :-D

Spanie od 19 o matko my o tej porze jeszcze na dworze byliśmy i jak wracaliśmy to był płacz, o 20 kąpanie później szaleństwo z tatą a mama chyc to łazienki na relaks o 20.45 jedzonko o 21 Jaśko po wypiciu butli zasypia w 2 sekundy i dziś do 8 rano spanko, w nocy jedna pobudka.

Wiewióra najważniejsze, że rodzinka w komplecie, a że standard życia się podniósł to dodatkowy plus.

DZIUNKA zdrówka dla Asieńki.

Ula mały jest o dzidków od wtorku wieczór do piatku rano. Staram się chociaż co 2 tygodnie wysyłać małego na 2,3 dni aby nie było później problemu z zostawianem go gdziekolwiek. Przy okazji troszke nadrabiam w domu i odpoczywam hehe... Oczywiście dzwonie codziennie co i jak ale z moimi rodzicami jest bezpieczny :)))

Martolinka u nas tez chmury, mam nadzieje, że nie będzie padać bo właśnie pranie wywiesiłam ;)))

U mnie upał! WPADAJCIE :) A mialam isc spac a tu mi jakies kundle pod oknem szczekają! ;/

Aza no to niezły mu robisz survival ;p raz na 2 tygodnie na 2-3 dni :) ale myslę ze skoro on się dobrze tam czuje to super! a Ty sobie odpoczniesz przynajmniej psychicznie :)

Ostatnia edycja:
HURRRRAAAAAA

MArtolinka deszczyk by się przydał, ale nie dziś. Przyjeżdza moja siostra i ma być mała imprezka babska.

AZA podziwiam ja bym chyba nie dała rady. Ale z twojej strony to podejście prawidłowe. Jasiek jest jak mój cień, a wieczorem przed spaniem to mama musi być obok.

Ja Wam powiem, że nie chciałabym doczekać chwili kiedy moje dziecko uczepione mojej nogi wyłoby abym go u babci nie zostawiała. Mam nadzieje, że mi się uda temu zapobiec. Dlatego tez często wysyłam na dwór czy na spacer z samym mężem aby nie myślał, że tylko mamusia i mamusia hehe...

reklama
pathanka to ja te chmury biore do siebie:tak:

Aza wiesz jak musze jechac na uczelnie , albo mam swoje sprawy to Antek bez problemu zostaje z tata , czy ciocia , czy babcia. Zdarzyło sie ze 2 razy , ze nie było nas w domu na noc to młody miał opieke. Natomiast wydaje mi sie , ze 2-3 dni dla naszego syna to za długo . Z reszta dla nas tez :)

Do góry