mamulica
Fanka BB :)
Bura, ginka kazała mi brać 1 no spe forte (=2zwykłe) na noc no i powiedziała że gdyby się zdarzyło tak jak ostatnio, czyli że mnie zgięło z nóg, to też połknąć dorażnie jedną forte i magnez.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za odpowiedź! Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok! Ja idę się położyć, strasznie mi ten brzuch twardnieje :-(Bura, ginka kazała mi brać 1 no spe forte (=2zwykłe) na noc no i powiedziała że gdyby się zdarzyło tak jak ostatnio, czyli że mnie zgięło z nóg, to też połknąć dorażnie jedną forte i magnez.
dzięki! no to u mnie, póki co jest z tym spokój i mam nadzieję, ze tak zostanie!Twardy brzuch ja mam przede wszystkim na dole tzn jak mam wystający brzucho to ta część od spojenia łonowego do pępka... I chodzi o tą część, bo powyżej jest żołądek i jak jest twardy to oznacza, że zjadłyśmy coś nie dobrego...