weri
Fanka BB :)
hej dziewczynki lecac samolotem najadlam sie strachu ale chyba wszystko okej z dzidzia bo kopie ale wczoraj bolal mnie brzuch i do tego glowa i okropny katar ciagna sie do dzis dzisiaj ide do nowego ginekologa i nie wiem czy robic to 3D i o jakie badania poprosic...czy tu w polsce badaja przez brzuch czy przez pochwe? czy moj facet moze ze mna wejsc? zreszta sie martwie bo czytalam i dobre i zle opinie o tym lekarzu podobno jakis mlody i teraz nie wiem czy on bedzie dobry wole doswiadczonych lekarzy a wizyta u takiego mnie nie uspokoi
acha pogoda okropna!!!!! caly czas leje w nocy byla straszna burza o zgrozo ja sobie do polski koszulek nakupowalam i sukienke...
acha pamietajcie dzis dzien ojca co nie?lece zaraz swojemu tacie po czekolade wczoraj juz whisky dostal
milego dnia !
acha pogoda okropna!!!!! caly czas leje w nocy byla straszna burza o zgrozo ja sobie do polski koszulek nakupowalam i sukienke...
acha pamietajcie dzis dzien ojca co nie?lece zaraz swojemu tacie po czekolade wczoraj juz whisky dostal
milego dnia !