reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

antenatal classes, zapytalam poloznej i ona mi powiedziala gdzie i kiedy sa. tu jest tak, ze sa to 3 razy po 2 godz. i zalecaja zeby isc okolo 30-ego tyg, a i nie trzeba sie zapisywac tylko idziesz i juz....ale nie wiem czy w szkocji jest tak samo....

No to mam kolejne pytanie dla poloznej jutro :-) a jest to za darmo czy cos sie placi? Idziesz w Wellingborough na to czy bedziesz gdzies dojezdzac? moj K to pewnie nie bedzie chcial isc jak go znam... albo nie zdazy :-(

ja nie jestem w szkocji, jestem z nottinghamshire.
myslalam,ze antenatal to wszystko przedporodowe, moja wizyta u lekarza tez byla antenatal. teraz wszystko jasne. dzieki!!!

BanAna skad dokladnie jestes? tzn w jakiej miejscowosci mieszkasz?

w szpitalu nie da rady bo to przeciez takie "nienaturalne"... :confused2:
oni mają tu fioła na punkcie naturalności - tzn nie robienie nic jest tylko naturalne i zgodne z ich mysleniem... :confused2:
Krepowac pewnie bedzie ale wole zeby to moj Ł to zrobil niz mialabym to zrobic zle...
(o ile tylko bedzie na miejscu)

grrr do dupy z ta ich naturalnoscia :dry:

reklama
reklama
50 mil, a w ktora strone? jestes pode mna? :))

wiecie moze, jak sie nazywaja tzw rozki po ang?

pod Toba -Loughborough, niedaleko Leicester, do Nottingham czesto jezdzilam na zakupy :)

Ja widzialam w typowo dzieciecych sklepach ale takich prywatnych nie typowych sieciach jak "mothercare" ale cena przerazajaca- 40 funtow!!!!!!

za to maja takie smieszne spiworki na ramiaczkach :)

Ja lubie te spiworki, mam 2 :-)

Do góry