reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

dziewczyny, jesli macie 2min , zrobilybyscie mi przysluge i weszly na ta strone :)
organiser-tools | Bounty
wpisujesz swoj wiek i przewidywany miesiac porodu czyli dla nas listopad i pokazuje wam, jakiej plci jest wasza dzidzia. z ciekawosci chcialabym wiedziec, ilu osobom sie sprawdzi (tym, co znaja juz plec). mi wyszla dziewczynka, chociaz po brzuchu wszyscy mowia, ze chlopak, a na usg nie chcialam wiedziec :)

mi wyszło że chłopczyk. Ale akurat chłopięcego imienia nie mogę wymyślić... z dziewczęcym poszło łatwo.. za tydzień chyba będę robić usg, może dzidziek pokaże kim jest, to napiszę, czy się sprawdziło :happy:

reklama
dziewczyny, jesli macie 2min , zrobilybyscie mi przysluge i weszly na ta strone :)
organiser-tools | Bounty
wpisujesz swoj wiek i przewidywany miesiac porodu czyli dla nas listopad i pokazuje wam, jakiej plci jest wasza dzidzia. z ciekawosci chcialabym wiedziec, ilu osobom sie sprawdzi (tym, co znaja juz plec). mi wyszla dziewczynka, chociaz po brzuchu wszyscy mowia, ze chlopak, a na usg nie chcialam wiedziec :)
mi się nie sprawdziło. pokazało, że chłopak, a ma być dziewuszka :-) pieknie nam się na ostatnim usg pokazała :-) nawet ginka mówi, że jak się myli, to stawia nam kolację ;-)

dziewczyny a mi dzisiaj spuchnęła prawa noga. Dokładniej koło kostki. Strasznie boli jakbym siniaka miała i jeszcze pod kolanem z wewnętrznej strony nogi też tak boli. Nie przypominam sobie żebym się o coś uderzyła :((
czy jak wam puchły nogi to bolały?? i czy puchły obydwie na raz czy nie??

dziewczyny a mi dzisiaj spuchnęła prawa noga. Dokładniej koło kostki. Strasznie boli jakbym siniaka miała i jeszcze pod kolanem z wewnętrznej strony nogi też tak boli. Nie przypominam sobie żebym się o coś uderzyła :((
czy jak wam puchły nogi to bolały?? i czy puchły obydwie na raz czy nie??

mi nie puchną, ale też czasem bolą w podobnych miejscach bez powodu. Obstawiam problem z żyłami...
W nocy miewam skurcze łydek, a dzis zdarzył mi się kurcz uda :eek: koszmarne...

nie mam, ale pewnie bede miała :szok:- w niektórych miejscach na łydkach przeswitują mi niebieskie żyły, no i zwykle jak boli to w ich okolicy.

reklama
Witam wszystkie listopadowki!!
Wybieram sie wlasnie do sklepu po proszek dla malenstwa i biore sie za pranie ubranek, poki jeszcze na tyle cieplo i pogodnie, że szybko wszystko bedzie schło.
Ależ w tym miesiacu szybko mi sie pieniadze rozeszły... i na co?? Byle do 10-go...

Pozdrawiam i miłego poczatku tygodnia życze

Kochana to tak jak u mnie, przez tą przeprowadzkę, zakupy do mieszkania, na koncie próżnia :-( Jutro wypłata na całe szczęście:tak:
Rzeczywiście teraz jest ładna pogoda, pranie szybko schnie, suszone na świeżym powietrzu ślicznie pachnie:tak: Ja już mam wszystko dla małego wyprane i wyprasowane, po chowane w szafkach i teraz muszę jeszcze kupić pościel, kosmetyki do pielęgnacji, pieluchy, ale to w październiku dopiero.

Majeczka02 dzięki za odwiedziny i miłe słowa. Pozdrawiam, powodzenia!

banAna mi się sprawdził- Boy:tak:

Do góry