reklama
malina1979
;)
Kurczę, jak to fajnie, że jest ktoś, kto chce Wam robić zdjęcia Ja w czasie tej ciaży zrobiłam sobie sama może ze dwa
Zauważyłam, że ostatnio bardzo rzadko chodzę do wc.. W nocy nie wstaję w ogóle, a i rano niezbyt ni się chce. W ciagu dnia to samo. To normalne? Przecież teraz to powinnam z cewnikiem chodzić raczej??
Zauważyłam, że ostatnio bardzo rzadko chodzę do wc.. W nocy nie wstaję w ogóle, a i rano niezbyt ni się chce. W ciagu dnia to samo. To normalne? Przecież teraz to powinnam z cewnikiem chodzić raczej??
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Nie wiem jak tam u innych dziewcząt ale moim głównym fotografem ciążowym jest samowyzwalaczKurczę, jak to fajnie, że jest ktoś, kto chce Wam robić zdjęcia Ja w czasie tej ciaży zrobiłam sobie sama może ze dwa
A co do sikania - zależy od dnia, no ale w nocy to 3 razy to norma...
mamulica
Fanka BB :)
A mnie z kolei martwi co innego. Otóż mam wrażenie, że cały srom, ujście pochwy itd rozpulchnia się, jest taki przekrwiony i po prostu jakby był uciśnięty od góry:-(... Martwi mnie, czy nic się z szyjką nie dzieje i zastanawiam się czy gdyby coś się działo to byłaby szansa, że wyczuję na przykład rozwarcie... Kurde, czuje się jak pietnastolatka, która nie wie, czy od pocałunku można zajść w ciążę...
luuuzna
Mama Alanka
Przecież nie uczą o ciąży tak szczegółowo. Wszystkiego musimy sie dowiadywać z książek, neta, od znajomych, mam, sióstr, kuzynek itd.
Ciąża to dobra szkoła - zobaczcie jak dobrze się znamy teraz na różnych rzeczach, o których nie miałyśmy wcześniej zielonego pojęcia!
czasami jesteśmy jak dzieci we mgle i wydaje sie nam, że każde pytanie czy wątpliwość jest bez sensu. Warto pytać, bo nawet lekarze nie znają odp na niektóre pytania.
Ciąża to dobra szkoła - zobaczcie jak dobrze się znamy teraz na różnych rzeczach, o których nie miałyśmy wcześniej zielonego pojęcia!
czasami jesteśmy jak dzieci we mgle i wydaje sie nam, że każde pytanie czy wątpliwość jest bez sensu. Warto pytać, bo nawet lekarze nie znają odp na niektóre pytania.
mary__mary
HAhahahahhahaA mnie z kolei martwi co innego. Otóż mam wrażenie, że cały srom, ujście pochwy itd rozpulchnia się, jest taki przekrwiony i po prostu jakby był uciśnięty od góry:-(... Martwi mnie, czy nic się z szyjką nie dzieje i zastanawiam się czy gdyby coś się działo to byłaby szansa, że wyczuję na przykład rozwarcie... Kurde, czuje się jak pietnastolatka, która nie wie, czy od pocałunku można zajść w ciążę...
Czy wspominałam że uwielbiam Twoje komentarze??
Nie martw się - ja jakieś 3 tyg temu zauważyłam takie rozpulchnienie na jednym sromie chociaż bez ucisku. Raz nawet delikatnie krew podczas figli poszła i mocno się wystraszyłam ale to definitywnie była kwestia nazwijmy to "otarcia"
Od strony pochwy czyściutko. Może po prostu przekrwione mamy te okolice...
No i w sumie to nie wiem, ale wydaje mi się że odczułabyś że coś sie w Tobie przemieszcza gdyby to szyjka, a wraz z nią dzidzia się obsuwała...
Spokojnie...
mamulica
Mary, to samo co u mnie... Jak mówię mężulowi, zeby jakieś zdjęcia mi porobił, żeby synuś wiedział że mama z brzuchem chodziła, to patrzy na mnie jak na zombi trochę i mówi, ze jak będzie miał więcej czasu i będzie ładnie to mi porobi... Że niby gdzie ma być ładnie jak cały czas w domu siedzę, a on non stop z tymi durnymi krowami.... Swoją drogą dziś pojechałam z nim na dyżur... I byłam przy krowiej sekcji... No cóż jedni mają przejażdżki po krakowie, romantyczne kolacje, a inni krowy, obory i sianokiszonkę......Nie wiem jak tam u innych dziewcząt ale moim głównym fotografem ciążowym jest samowyzwalacz
A co do sikania - zależy od dnia, no ale w nocy to 3 razy to norma...
mamulica
Mary to Ty masz ubaw, a ja przeżywam życiowe rozterki ... Toż to podłość zwyczajna Dzięki za uspokojenie...HAhahahahhaha
Czy wspominałam że uwielbiam Twoje komentarze??
...
mary__mary
mamulica
Mój to by mi nawet robił te zdjęcia ale jak w końcu jest w domu to inne sprawy w głowie mamy i zajęcia... więc o fotkach nawet nie myślę, a jak wyjeżdża to zajęcia sobie szukam :-)
Ty to masz interesujące życie.. ja takich przygód nie doświadczam :-) Serio - no powiedz - która z nas miałą okazję być przy krowiej sekcji? Dorożkę to każdy może wynająć i za kolację zapłacić... ;-):-)
Mój to by mi nawet robił te zdjęcia ale jak w końcu jest w domu to inne sprawy w głowie mamy i zajęcia... więc o fotkach nawet nie myślę, a jak wyjeżdża to zajęcia sobie szukam :-)
Ty to masz interesujące życie.. ja takich przygód nie doświadczam :-) Serio - no powiedz - która z nas miałą okazję być przy krowiej sekcji? Dorożkę to każdy może wynająć i za kolację zapłacić... ;-):-)
reklama
mamulica
Mary no zaiste to są niezapomniane cudowne przeżycia!!! No co by nie powiedzieć to faktycznie lubię z nim pojechać czasem na dyżur, bo za orzeszem to juz inny świat,a poza tym ciekawe są takie akcje jak krowie porody, czy wypadnięcia macicy... Aczkolwiek fajnie czasem zobaczyć czystego męża w koszuli, a nie ciągle cały w gównie... Ale nie narzekam