R
rouż
Gość
Dzieki dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy mnie się wydaje czy jakoś pusto to dzisiaj?
ja dzisiaj Zoo zwiedzałam :-)Czy mnie się wydaje czy jakoś pusto to dzisiaj?
zawsze w weekandy sa pustkiMary, ja tak ostatnio zauważyłam tendencję spadkową na forum... Kiedyś pół dnia mnie nie było i miałam potem lekturę na ładną chwilę... A teraz jakoś ostatnio dwa dni nie było mnie i nie wiele miałam do uzupełniania... Nie wiem...
a w jakim kolorze? Jak białą to nie ma się czym martwićkurdę ja dziś rano zauważyłam u siebie taką budyniowatą wydzielinę taka biała (jak smarki wyglądała)...nie wiem czy się martwić...
z tego co czytalam to normalne, ze w ciazy nasilaja sie wydzieliny i uplawy ja nawet zauwazylam u siebie ale mysle, ze jak sie martwisz to stara rada dryndnij jutro do lekarza i sie upewnij.....;-)kurdę ja dziś rano zauważyłam u siebie taką budyniowatą wydzielinę taka biała (jak smarki wyglądała)...nie wiem czy się martwić...
wiesz co, dokłądnie to ja nie wiem. To chhyba taki rodzaj śluzu, bo ja mówiłam lekarzowi i powiedział, że to normalne. miaąłm robioną cytologię i czystość i tez nic nie wyszło, więc się nei martwię. To mi się tak od czasu do czasu zdaża. Czasami np przez pól dnia.biała właśnie...ale taka bardzo gęsta, wręcz wyleciała ze mnie. Od czego to?