reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
JAa dziś kompletnie leniuchowałam - do niczego się nie nadaje...nie lubię niedzieli! Jutro pewnie będę nowonarodzona, ale dziś po prostu źle się czuję, jestem ospała i bez życia.
bleeee....

Czy mnie się wydaje czy jakoś pusto to dzisiaj? :confused:

Rzeczywiscie bardzo spokojnie dzisiaj:tak:
Ja nie odzywalam sie przez dwa dni...bylo troche sprawek i zwyczajnie nie mialam czasu:-(.
W piatek z coreczka bylam na urodzinkach kolezanki synka,konczyl dwa latka...alez byla imprezka.:-D
Laura byla tak szczesliwa,tyle dzieci,nowych zabawek,kuleczek,pileczek.slizgawek....szok:szok:,musze dodac ze imprezka byla klubie dla dzieci,wielki dom zabaw;-):-).
Wszystko chciala zobaczyc,wszedzie biegala a ja oczywiscie musialam biegac za nia:dry::tak::-),ale bylo warto.
Po powrocie do domu,kolacji i kapieli padla tak szybko:-D i spala do rana.
W sobote bylismy na spacerku a dzisiaj znowu powtorka:-) ....i teraz juz slodko spi:tak:.
I tak zlecial mi weekend.
A co u was kobietki:confused:

Czy mnie się wydaje czy jakoś pusto to dzisiaj? :confused:
ja dzisiaj Zoo zwiedzałam :-)

Mary, ja tak ostatnio zauważyłam tendencję spadkową na forum... Kiedyś pół dnia mnie nie było i miałam potem lekturę na ładną chwilę... A teraz jakoś ostatnio dwa dni nie było mnie i nie wiele miałam do uzupełniania...:confused: Nie wiem...:confused::confused::confused:
zawsze w weekandy sa pustki

kurdę ja dziś rano zauważyłam u siebie taką budyniowatą wydzielinę:no: taka biała (jak smarki wyglądała)...nie wiem czy się martwić...

kurdę ja dziś rano zauważyłam u siebie taką budyniowatą wydzielinę:no: taka biała (jak smarki wyglądała)...nie wiem czy się martwić...
z tego co czytalam to normalne, ze w ciazy nasilaja sie wydzieliny i uplawy ja nawet zauwazylam u siebie:sorry: ale mysle, ze jak sie martwisz to stara rada dryndnij jutro do lekarza i sie upewnij.....:tak:;-)

reklama
biała właśnie...ale taka bardzo gęsta, wręcz wyleciała ze mnie. Od czego to?
wiesz co, dokłądnie to ja nie wiem. To chhyba taki rodzaj śluzu, bo ja mówiłam lekarzowi i powiedział, że to normalne. miaąłm robioną cytologię i czystość i tez nic nie wyszło, więc się nei martwię. To mi się tak od czasu do czasu zdaża. Czasami np przez pól dnia.

Do góry