reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Fajne te wasze imiona dla dzidzi. :-)
Co do kosmetykow, to tez nie bardzo wiem od czego zaczac. Ktoregos dnia w aptece pytalam o oilatum i farmaceuta szczerze odradzil, jesli nie ma takiej koniecznisci, bo to jako lek jest stosowane i stwierdzil, ze na zwykle bambino w życiu nie slyszal, zeby ktos sie skarzył. Ale to tak tylko pisze... Praktyka i tak sama zweryfikuje co najlepsze dla kazdego dziecka.

reklama
Olica bardzo mi przykro też bym się zdenerwowała :wściekła/y:takie osoby powinny zmienić zawód
na szczęście w naszym bielskim szpitalu (łącznie z porodem byłam pięć razyna na patologii ciąży) nigdy nie spotkałam się z czymś takim a wręcz zauważyłam że jak już się pojawisz w szpitalu nawet z jakąś bzdurą to nie ma szans żeby puścili cię do domu :baffled:
za to jak mieszkałam w Wa-wie miałam po poronieniu robiony zabieg(na Karowej) bylo strasznie
jak chciałam 2 dni zwolnienia do szkoły to lekarz mi powiedział po co mi to przecież jutro będę biegać i skakać:baffled::wściekła/y:

Co do kosmetykow, to tez nie bardzo wiem od czego zaczac. Ktoregos dnia w aptece pytalam o oilatum i farmaceuta szczerze odradzil, jesli nie ma takiej koniecznisci, bo to jako lek jest stosowane i stwierdzil, ze na zwykle bambino w życiu nie slyszal, zeby ktos sie skarzył. Ale to tak tylko pisze... Praktyka i tak sama zweryfikuje co najlepsze dla kazdego dziecka.

Moją córcię kąpałam w oilatum balneum hrmal, a prałam jej ubranka w płatkach mydlanych, ale zaczęłam tak dopiero wtedy, kiedy okazało się, ze jest na wszystko uczulona :-( tylko po oilatum nie miala bordowej, łuszczacej się skóry .. oilatum jest za to bardzo tłuste i ciężko domyć później wannę i wanienkę, trzeba szorować.

hej dziewczyny....
a mi kosmetyki kupi bratowa bo w uk nie ma duzego wyboru,....poza tym jej Kornelka ma 4 miesiace wiec na swiezo ma wyprobowane chociaz wiem z dziecmi to z kazdym inaczej ale tutaj jest glownie johnson a slyszalam o nim duzo zlych oponi......

czasem mysle,ze oni sie tyle tego naogladaja codziennie,ze poprostu nic juz nie robi na nich wrazenia.......i staja sie tacy bezduszni...chociaz ja pracuje w szpitalu i jakos sobie tego nie wyobrazam zebym sie taka zrobila....

reklama
Cześć, ja od rana piorę ciuszki dla Patryka:tak: ale mam frajdę:-D muszę je poukładać w meblach w jego pokoiku, bo już wszystko mamy w mieszkaniu zrobione i posprzątane, zostały tylko ciuszki i gadżety Małego:-)
Pogoda u nas do bani, w nocy lało, teraz zimno, a na zakupy muszę iść, dobrze, że Kaufland mam blisko:tak:

Do góry