reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
a z tymi ludzmi to smiech ostatnio jechalam autobusem i se przysiadlam niedaleko drzwi i widze przez okno ze starsi ludzi wsiadaja i tak se mysle czy ustapia te baby plotkary co naokolo siedziały... i to dopiero byłby wstyd jakby kobieta w ciazy musiala ustapic dla straszej babci czy dziadka normalnie niektorzy ludzie to sa okropni !!

na pewno nic się nie zmieniło i wszystko oki :))) może dlatego się nie odzywała... albo nie ma dostępu do kompa

co do ciąży to faktycznie ludzie różnie reagują
mało kto ustępuje miejca niestety
ostatnio nie wytrzymałam i powiedziałam pewnej gapiącej Pani
że ona też sie kiedyś urodziła:-D
a ona mi na to że pewnie i tak ale ona miała rodziców po ślubie
a ja jej na to że puchną mi palce i niebezpiecznie byłoby na moim miejscu nosić teraz obrączkę a męża mam od 6 lat :-D

...powiedziałam pewnej gapiącej Pani
że ona też sie kiedyś urodziła:-D
a ona mi na to że pewnie i tak ale ona miała rodziców po ślubie
a ja jej na to że puchną mi palce i niebezpiecznie byłoby na moim miejscu nosić teraz obrączkę a męża mam od 6 lat :-D
ŻARTUJESZ??:szok:
Aż się wierzyć nie chce... Bezczelność ludzka nie zna granic...

kaśka_k
Witamy po urlopie :-) Opowiadaj, jak wrażenia i samopoczucie podczas wypoczynku

chej:-)
ogólnie byłam zadowolona pogodę miałam przez połowę wypoczynku potem padało i padało
wróciłam do poznania a tu słońce:-)

troszkę żałuję że nie wyjechaliśmy sami gdzieś z córeczką bo taki wypoczynek przy rodzince bywa chwilami męczący
ale piotrek miał dużo spraw do załatwienia w urzędach i z samochodem
a ja dreptałam po lesie i siedziałam nad jeziorkiem
babcia mi dogadzała z jedzeniem więc nie musiałam gotować :-D

i czuję się dobrze :-)chwilami bałam się o mój napinający się brzuch i napewno spytam o to w czwartek lekarza

reklama
ŻARTUJESZ??:szok:
Aż się wierzyć nie chce... Bezczelność ludzka nie zna granic...

na początku się wkurzyłam ale teraz śmiać mi się chce z tego
bo myślałam że baba patrzy z oburzeniem tylko na mój brzuch a ona szukała obrączki na moim palcu:szok:

a nawet gdybym nie miała męża to co komu do tego
moja siostra ma bez ślubu córeczkę i też dobrze :tak:

Do góry