reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam i ja :)))
Konrad właśnie zasypia a ja czekam aż padnie bo chcę z lekka porządek w piwnicy zrobić. Wzięłam się za pakowanie ciuchów po Konradzie w worki próżniowe bo już do piwnicy wejść nie mogę.

Martolinka, Etna zdrówka dla chłopaków.
Polaa mam nadzieję, że u Wojtusia nic się nie rozwinie a Ty wyśpij się bidulko....

reklama
Też byłam w strachu ale dziewczyny ptakami zachwycone :)

Zarejestrowalam w końcu Asie dermatologa a Julie do ortodonty . O ile Asia ma wizytę w maju, o tyle Julia w lipcu dopiero. No ale mamy czas bo nie ma jeszcze wszystkich stałych zębów.

W przedszkolu ospa , dobrze że my już dawno po :)

Etna starszy jest w przedszkolu więc ma "tylko" dwójke dzieci na głowie. OPrócz tego jeszcze 2 psy i 3 koty:tak:radzi sobie super . Dzieci zadowolone , uśmiechnięte , dom ogarnięty:tak:podziwiam za to
Pocieszę Cię , że już niedługo wakacje:tak:

Witam wieczorkiem! My dziś byliśmy u lekarza i Konrad chyba ma ospę bo jest cały wysypany. Zobaczę jak jutro to będzie wyglądać ale leki już mu dałam.

Ilona moje gratulacje bo tego jeszcze nie uczyniłam i również czekam na zdjęcia Twojego maleństwa :)))

Martolinka, Etna jak tak chłopaki, zdrowi?

Aza biedny Konradek, mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie.

Moi śpią, mąż właśnie pojechał do pracy a ja oczywiscie sama, jak to wieczorami. Miałam sprzatac teraz ale kompletnie mi sie nie chce, moze jutro.

Etna tak strasznie tęsknię :-D No ale juz rano sie zobaczymy :-D

Kurcze zdenerwowalam sie trochę, moj zawsze pracuje od niedzieli do czwartku, czyli w piątek do południa kończy zawsze w prace a w tym tygodniu wziął jeszcze dodatkowy piątek, niby fajnie po podwójne płatne i dzien urlopu do odebrania ale...sie wkurzylam :-D

reklama
Cze
AZA - zdrowia dla Konradka, a dla Was cierpliwości, oby wysypanko ospowe było w granicach normy, a swędzenia w ogóle.;-)
Polaa - ja mam niby męża obok, a jakoby go nie było, ślepi się na mecz.:szok: A o sprzątaniu to w ogóle nie myślę, bo daleko w polu jestem ze wszystkim.
Etna - zazdroszczę wolnego;-) Fajnie się jutro Pawełkowi zapowiada dzień w przedszkolu.
Zamroziło mi resztę pamięci albo wywiało,:szok: nie jestem w stanie zapamiętać co kto....
Trzymta się kobietki.

Do góry