reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka te parówki to niezły odjazd:-Da może byc sos taki do spaghetti ze słoika?i na to ser np?

Martolinka zdrówka dla Antka.Co to znaczy "nie zabierał dzieciom jedzenia":-Dniezły ananas z niego;-):-D;-):-)

a ja czekam na D ,który cos naprawia kumplowi ...dzwoniłam i jest srednio z humorze...

nie chcę już tej zasranej zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a siooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

reklama
cześć Dziewczynki :-)
dawno... bardzo dawno nie zagladałam, nie pisałam....:sorry2: ale to dlatego, że ciagle brakuje mi czasu....:sorry2: pewnie jak każdemu, więc to nie wytłumaczenie....:sorry2:

w skrócie: Patryk w ubiegłym roku chodził do żłobka, a w tym chodzi do przedszkola gdzie super się zaklimatyzował, chodzi chętnie, nie choruje.
Mówi bardzo mało po polsku, ma swój język znanym nam rodzicom,i innym z naszego otoczenia i Panią w przedszkolu.... dlatego chodzę z nim od 2 miesięcy do logopedy raz w tygodniu... rozkręca się....;-)
za to jest mega kumaty, rozpieszczony, cwany..... chyba jak każdy chłopaczek w jego wieku....;-)

niżej zdjęcie z Balu w przedszkolu-Patryk smok:) koło Cioci

Serdecznie Was pozdrawiam, życzę przyjemnego weekendu:)

Hej :-) widzę że odpoczywacie na całego ;-)

Asia nas dzisiaj rewelacyjnie przywitała :-D wyszła z pokoju na czworaka, z misiem w zębach i przez następną godzinę kontynuowała zabawę w pieska :-) nawet jajecznicę jadła bez pomocy rąk, nie mówiąc już o sztućcach ;-)
Potem byliśmy na inscenizacji Wjazdu Chrystusa do Jerozolimy, później dziewczyny miały okazję posiedzieć na osiołku :-)

Przed chwilą przeleciało przed oknem ogromne stado wron, w pewnym momencie aż czarno się zrobiło :szok:

Przypadkiem trafiłam na program "Życie od kuchni" na dwójce i doznałam głębokiego szoku. Tata wsuwa cały dzień zupki chińskie, Mama pije 4 l coli dziennie i nic innego nie pije i nie je (zaznaczam że jest w ciąży), starszy synek karmiony jest parówkami na potęgę, a młodszy jest głównie na mleku (na oko z 2 lata ma). Co jeszcze jedzą? Słodycze w hurtowych ilościach bo ona nie będzie dzieciom żałowała.
Musiałam przełączyć, bo wymiękłam.

Hej,
Etna oby nic sie nie rozwinęło u Pawła.
Wojtek znowu tez zaczął kaszlec. Az sie boje po tym zapaleniu płuc i tej infekcji w oskrzelach. Trzeba bedzie iść pewnie do lekarza.

Dziunka widziałam dzisiaj ten program ale dosłownie minutę i przelaczylam. "Ciekawie" było z tego co piszesz :szok:

Moj juz w pracy a ja idę spać bo juz ledwo na oczy widzę, ach co sie ze mną porobilo :)

Witajcie,

Antek w piątek gorączkował ,ale przez cay weekend zdrowy i dziś też. Mimo wszystko nie puściłam go na basen. Do przedszkola poszedł , ale prosiłam panią żeby mu się przyjrzała, bo dziwny ten piątek był

Etna za długo u Was była cisza ze zdrowiem.. zawsze coś zdrówka!!a u bliżaników ok. Fajne te chłopaki. W sumie jest ich trójka ze starszym. Idziemy do nich na roczek 13 kwietnia a ja zaraz potem na wieczór panieński siostry:cool2:
Dziunka wystraszyłabym się tych ptaków..
Polaa zdrowia

reklama
Do góry