reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Gawit , ale zazdroszczę Ci tego wyjazdu. Obyś w pełni z niego skorzystała- dużo ciepła i słońca musi być:tak:
Pathanka a Ty leczysz jeszcze swoją anemię? CZy jesteś już zdrowa? Może łapiesz tak wszystko , bo nie masz się "czym bronić?":tak:

reklama
MARTOLINKA sama nie wiem jakieś dwa tygodnie temu skończyłam brać antybiotyk - miałam zapalenie oskrzeli, teraz Jasiek lekko podziębiony i ja od razu połamana na całego. Katar, gardło zawalone, choć na szczęscie kaszel jeszcze mnie tak nie męczy jak ostatnio, ale wszystkie mięśnie mnie bolą. A żeby dopełnić pełni szczęscia dziś mam samotną 12h w pracy, na szczęscie jutro wolne.

Oj tak dwa tygodnie wolnego na Majorce, Gwit może odstąpisz ??? ;-)

o matko, wstałam a tu -11
a maz mi pisze smsa(jest na nocce) ze bylo -19.... gdzie ta wiosna???? no gdzie???????????
:-)

Hej, hej :-)

Dziś się dowiedziałam, ze Julia najlepiej czyta z całej klasy :-) serce rośnie :-) wiedziałam że dobrze jej idzie ale nie sądziłam że aż tak :-)

Asia wczoraj się pokładała po południu, brzuszek ją bolał, 5 razy była w toalecie, o 19 po prostu się położyła i zasnęła w ciuchach. Biedactwo :-( spała do rana a dziś jak nowonarodzona:eek: nie wiem co mogło jej zaszkodzić.

U nas piękne słońce, zaraz uciekam na zakupy :-)

reklama
Do góry