reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

D poprostu tez jest zmeczony on pracowal dzis do 3 w nocy robił jakis cudasny podwieszany sufit i jest zryty jak kon ja w pracyy a on sam z Igim wiec odpocznie u dziadków

ja tez odpocznę j ponad 3 lata jestem non stop wiec mi tez sie przyda chwila oddechu ;-)

reklama
Dobry wieczór:zawstydzona/y:;-)
Troszkę udało mi się podczytać, co u Was ciekawego i ogólnie wymiękłam z Ulką...Laska obrażała, obraża i będzie obrażać wszystko i wszystkich, którzy nie psują w jej "wyidealizowanym światku"....a kysz!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przepraszam, że dawno mnie nie było (Dziunka, dzięki za mobilizację:*:*:*)..

kochana kupiła sbie 2 zywce..bo jutro robota ale jutro chyba kupie sobie martinosa :D :D:D:DD:D

maxwell tULASKIIIIIIII najkepszefo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobry wieczór:zawstydzona/y:;-)
Troszkę udało mi się podczytać, co u Was ciekawego i ogólnie wymiękłam z Ulką...Laska obrażała, obraża i będzie obrażać wszystko i wszystkich, którzy nie psują w jej "wyidealizowanym światku"....a kysz!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przepraszam, że dawno mnie nie było (Dziunka, dzięki za mobilizację:*:*:*)..
nie przepraszaj, Ciotka, tylko zagladaj ;p milego imprezowania ;-) ja dzis po 2 desperadoskach :-) jutro chyba bedize kac gigant, a co tam ;-)

słabe te głowki mamy :-Dekonomicznie :-D dobra otworzyłam szampana którego sostałam na urodziny ( w sierpniu) :D ja chyba jutro na czworaka d roboty pojde :D

Maxwell witamy Kochana :tak: Ale nas zaniedbalas, nieładnie ;-)

Cleo fajnie, odpoczniesz. Moj raz wziął Kubę do Polski jak byłam w ciąży z Wojtkiem na 3 dni az :-D Odpoczelam ale trochę mi dziwnie w domu było. Jakoś smutno :zawstydzona/y:

Lotka moze nie bedzie tak złe ;-)

taaaa, ja po lampce wina umieram... "porobilo" mi sie tak po ciążowych abstynencjach. kiedyyyyyys, jak sie było mlodym, to sie nie tak imprezowalo hahaha

reklama
O kurcze, to tylko ja taka grzeczna?

Byliśmy dziś cały dzień u mamy, trochę to wykańczające a jutro powtórka ;-) to co dzieciaki dziś wyprawiały przechodziło ludzkie pojęcie. Między innymi z godzinę przechodzili poubierani jak na Syberię, zaraz potem się porozbierali do majtek bo przecież na plażę jadą (oczywiście nie obyło się bez "Asia pokaż co masz pod majtkami" );-), później poubierali się w wielkie t-shirty mojego brata, byli policjantami, spotkali się z baba-jagą, gonili potwory...a to tylko część ich zabaw. Wymiękłam, głowa mnie aż rozbolała a teraz siedzę w domu rozkoszując się ciszą;-)

Ej co tam, dzwonię do A, niech mi kupi drinasa :-D

Do góry