reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej:tak:
to sie doigrałam. Wczoraj ze mną było jeszcze gorzej więc w końcu poszłam do lekarza i mam anginę. Dostałam antybiotyk Forcid i w końcu czuję się lepiej.
Jak już dotarłam do lekarza to wzięłam skierowanie na podstawowe badania i tsh. Po ciąży wypadałoby się zbadać

Cleo super taki sklep. Szczególnie takie gazetki dla dzieci są dość drogie a tu można zaoszczędzić, jednocześnie sprawić radość maluchowi:tak:

reklama
Hej, hej :-)

Marta zdrówka!

A w pracy, a ja zaraz zabieram się z bratem i dzieciakami do mamy. Musimy wziąć ze sobą konia na biegunach bo rycerz Mike (Miłosz) bardzo tęskni za swoim Galahardem ;-)

Teraz czekam aż pranie się skończy...wszystkie pomieszczenia zdążyłam ogarnąć, nawet chomiczą klatkę, a to pierze się i pierze:sorry:

Buziaki i pozdrowionka, miłego weekendu. U nas obie laski zachrypione więc nie wiem jak to będzie...

A jeszcze dodam że Asia przespała calą noc ale chyba dlatego że udało nam się uniknąć wczoraj histerii przy ubieraniu i wychodzeniu, nawet od cioci u której zawsze wrzeszczy bo chce tam zostać.

Kilolku pisz o pracy ciekawa jestem co tam "baby" nagadały czy pogadały...i jak wizyty lekarskie czego sie dowiedziałaś??

ja dziś odkryłam niedaleko mojego bloku sklep z gazetami,ksiązkami itp z aktualnymi i ze starymi numerami przecena 50 % lub tansze..z grudnia stycznia czy nawet juz lutego...sie obkupiłam razm z Igim 2 donaldy z zabawkami i 3 gazety dla mnie 15 zł razem:-Dczytania na caly wieczór :-)

cleo, kupujesz przeterminowane gazety??? a feee! sa chyba jakies granice :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam,
martolinka zdrowia.
ja tez chora, zreszta wszyscy u nas. Wojtka tak kaszle, ze wymiotuje. Kuba katar, i tak leci weekend.

Cleo to rzeczywiście fajny sklep.

Banana :-D:-D Dobre :-D:-D

pola, martolinka, zdrowka !
dziunka, dobrze,ze u was ta zasada zadziala. oby tak dalej :tak:
zmykam na kawke z przyjaciolka. przyprowadza swojego nowego chlopaka, a nawet nie wiedzialam,ze kogos ma :-)

Hejo!
Polaa - zdrowia dla Ciebie i dzieciaków.
Martolinka - zdrowia.
BanAna - udanego spotkania.
Dziunka - ale masz loty z Asią, Gonia też uparta, ale nie przy ubieraniu. Inne rzeczy pomijam milczeniem.
Leniwa sobota, dziewczyny mają taki sam nastrój jak pogoda, czyli wiszący... wrrr

martolinka, pola, Kubuś, Wojtuś zdrówka!!

dziuna to super!
cleo, kupujesz przeterminowane gazety??? a feee! sa chyba jakies granice :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D hehe padłam

miałam dzis sprzątac ale niewiele zrobiłam, bo musiałam książkę skończyć czytać :-D to była 2 część z 3 i teraz mam niedosyt. A. juz obiecał ostatniączęść teściowej na urodziny za tydzien, wiec muszę wykazać się cierpliwością oczekując na swoją kolej. Tymczasem muzę się zadowolic Nepomucką. Kupowałyście tą serię szminka pisaną czy jakos tak w kiosku?

Witam ja nadaje z pracy, ale aż się nie chce wierzyć dziś nudy. Ja też chora zapalenie oskrzeli, Jaśkowi na szczęscie lepiej.

POLAA MARTOLINKA ZDRÓWKA !

KIKOLKU oj ja też przez Greya przeszłam jak burza w tydzie n połknęlam 3 części, moi dawni koledzy z księgarni mogą brać sobie książki i czytać, więc i ja korzystam.

Dziś skończyłam "W obronie syna" Willia Landego polecam :)

BANANA udanego spotkania.

reklama
hjka:-)

jestem po pracy :-) sama w domu.Moi PAnowie pojechali do dziadków i chyba wróca we wtorek :-) le mam labę co :-D

kupiłam sobie na to konto piwko i sobie piwkuje :-D

Banana Etna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zgorsze Was bardziej kiedys mój D dostawał za free tzn sam je mogl wziasc jak sie juz konczyła data danego dnia...slodycze wypasione :D bomboniery itp :D i jadłam to czaicie :-Dpodkreslam ze to tylko artykuly wlasnie tego typu nie nabiał itp:sorry:

nie czułam róznicy żadnej:-Djestem totalną świnią:-Da feeeeee

Do góry