reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej, witam porannie ;-)

Moje dziecko śpi snem kamiennym i chyba nie ma zamiaru dzisiaj wstać. Nie mogę jej dobudzić,o 8:30 jest angielski...a gwiazda musi się ubrać, może coś zjeść, i jeszcze dojść na miejsce trzeba. Słabo to widzę:baffled:

reklama
witam i ja :-)

a my dzis w domu .Igi kaszle..nie podoba mi sie to...mam wolne to posiedzimy :-)

Julka wstała ??:-)

Hej dziewczyny:tak:
Za DZiunką polecam Wam film "Drogówka"- pod warunkiem , że lubimy mocne kino Smarzowskiego (m.in. Dom Zły , Róża):tak:

Anadri fajnie , że jesteś- uwierz było tu ostatnio bardzo spokojnie:tak:

Dziunka moze to ta dyrektorka przedszkola , która zaginęła w Gdyni?

Dziewczyny miałam iść jutro do dentysty , ale boli mnie to gardło. Myślicie , że to przeciwwskazanie- chciałam wymienić plombę

Tak, często w regulaminach jest zaznaczenie że chorzy z zapaleniem górnych dróg oddechowych nie będą przyjmowani, a chore gardło w sumie też się zalicza pewnie. Lepiej odczekać.

Mama Marcela pisałaś na out off topic o dziewczynach Marcela i zapomniałam tam napisać, więc robię to tu.

Asia opowiada że ma chłopaka Adriana w przedszkolu, a jej koleżanka Vanesska Krystianka i że układają razem klocki, puzzle :-D Takie to niewinne :-D

hej dziewczynki
ostro było :-D
ale widze że prowodyrka zniknęła (bo tak najlepiej)
nie ma nic na swoją obronę i ucieka
wróci za jakiś czas jakby nigdy nic......ehhhh

ja Was codziennie podczytuje,nie zawsze pisze bo jak już sie zbiorę to coś mnie odciągnie od kompa i zapominam co chciałam:-D

reklama
Do góry