reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hej
myśmy wczoraj zaliczyli w końcu basen :tak: , Kuba szczęśliwy ,a Lenka się trochę bała na początku ale potem już poszło :-) , za to pogode mamy po prostu "rewelacja" :wściekła/y: w sobote padało cały dzień i już było czarno wszędzie tylko po to żeby wieczorem znowu zaczeło sypać śniegiem ,a żeby tego było mało to mamy opady śniegu na przemian z deszczem :angry: , normalnie się z domu nie chce wychodzić bo nie wiadomo czy będzie zaraz śnieg czy deszcz :wściekła/y:
dziunka no to szczęście że miałaś taki kostium w domu , u nas na razie nic nie mówią , ale oni co chwilę mają grupowe imprezy urodzinowe i np ostatnio było malowanie twarzy ale Kuba powiedział NIE :-D

reklama
Co się będzie chłopak malował ;-):-D

A cóż to, ja pierwsza?

Asia była tak zadowolona z balu ze nie mogłam nad nią zapanować do wieczora:szok: na zakupach myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok, mloda mi uciekała, hałasowała, waliła koszem o podłogę, rozsypywała jego zawartość:szok: No nie to dziecko!

u Julki też pani poinformowała o balu dopiero wczoraj, inne klasy wiedziały dużo szybciej, niestety wszystkie stroje Monster High zarezerwowane:-( bedę jej przerabiać sukienkę czarownicy na właśnie MH, zobaczymy jak mi wyjdzie:baffled:

Niedawno wróciłyśmy z frytką z Władysławowa. Odwiedziłam moją koleżankę i zaraz ruszamy po Antka.

Dziunka wierzę w Twoje zdolności. Musi się udać przeróbka;-)

To już zupełnie Was nie poznaję;-)
Będe Was prosić żebyście trzymały kciuki za mnie w sobotę , bo to już zawody tuż tuż;-) I jeszcze tak sobie pomyslałam , że wiosna za jakieś 6 tygodni pewnie zagości w naszych progach :)
Już się cieszę:tak:

Uważam te lalki za paskudne i odrażające;-) ale tak chyba też myśleli rodzice o naszych pokemonanch czy czarodziejkach z ksieżyca ;-)

Wampirach? Oj nie tylko kochana. Tam są wilkołaki, duchy, upiory, krzyżówki np. wampira z wilkołakiem, mumie, nimfy wodne i inne potworniaki :-D:-D:-D Julia będzie Spectrą, czyli tym duchem:
Spectra+lalka.jpg

martolinka, trzymam kciuki :tak:

przeczytalam twoj post o czarodziejkach z ksiezyca i pokemonach, i o ile pokemony jeszcze kojarze, to nie mam pojecia, o jakich czarodziejkach piszesz. starosc nie radosc :-D
dziunka, powodzenia w przerobkach

O to będę trzymam kciuki, choć kusi mnie by Cię podejrzeć :-) w sumie do Gdynii niedaleko...tylko chyba A tą sobotę ma pracującą:-(

My dzisiaj jedziemy do kina na "Drogówkę", podobno zbiera same super recenzje. I udało nam się skorzystać z promocji Środy z Orange w Multikinie, szkoda że szybciej nie zajarzyłam że jest taka promocja.

reklama
Do góry