reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam i ja Jaśko cos po feriach marudzi i nie chce chodzić do przedszkola wczoraj usłyszałam tekst "mamo ale ty mnie zmuszaj zebym szedł do pszedszkola" o rety i co mu na to odpowiedzieć. Ale jak juz jest na miejscu to tak jak dzis pierwszy do sali wchodzi, nie wiem o co mu chodzi. W piątek mają mieć dzień babci i dziadka i mój panicz mówi taki wierszy "Zimowe słonko wesoło patrzy/ I ciepły uśmiech posyła babci/ I ja też babciu mam dziś dla Ciebie/ Uśmiech jak słonko na niebie".

Jeśłi chodzi o zdjęcia to u nas były narazie raz i wzięłam cały komplet. Pani twierdzi, że zdjęcia odbywają się raz do roku, mam nadzieje, że tak będzie.

Ania na stare śmieci wróciłam ;-) na razie dorywczo ale zawsze coś ;-)

Asia dziś poszła dzielnie do przedszkola, już wczoraj fajnie było, ale dzisiaj wręcz idealnie :-) w końcu poranne histerie za nami :-) oby na zawsze :-)

Dziś w pracy tylko 3 godzinki bo kumpela ze swoim synkiem do mnie przyjeżdża, już nie mogę się doczekać, bo go dawno nie widziałam :-) słodziak jakich mało :-) 7-miesięczny raczkujący pulpecik do schrupania :-) jeeezzzzzuuuuuu chyba muszę sobie dziecko zrobić :-D:-D:-D

hej

ja wczoraj z Igim jak poszłam w przychodni była Pani z 3 miesiecznym boze jaki słodziak...poprosiła zebym go popilnowała na przewijaku bo chciałą do w c iść...jezu no myslałam ze go zjem :-Da Igi jak chodził jak oglądał i sie tulił zazdrośnik do mnie :-D

Witajcie,
rano w ramach relaksu ;-)pojechałam z małą do skarbówki. Teraz Ala śpi , ja piekę kurczaka. Po południu odrabiamy zajęcia na basenie i dzień zleci.

Dziunka nie dołuj mnie raczkującym bobasem. Martwi mnie , że Ala jest takim leniuszkiem. Mała jeszcze nie siedzi , nie siada , nie raczkuje. Co prawda pełza po całym mieszkaniu , ale to na tyle. Wiem , że dzieci sie nie porównuje , ale Antek mając 10 miesięcy już chodził po osiedlu a tu leniwiec z córci na całego. 12 lutego mam wizytę u pediatry i popytam

Ma czas dziewczynka, daj jej spokój! ;-) a podciąga się do stania? a może zacznie od razu chodzić? Julia nauczyła się w wieku 11 miesięcy chodzić, potem dopiero sama siadać i raczkować:tak:

reklama
Do góry