reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hej,a co tu takie puchy przy niedzieli?
odsypiacie czy co?
ja sama w domu z dziećmi
mąż pojechał na fuche (w domu jakieś duperelki robi bo teściowej koleżanka pdo wynajem mieszkanie w stolicy szykuje i kilka pierdołek do zrobienia)
ale zawsze pare złoty wpadnie

reklama
ja leze ile sie da. Mam spore problemy z oddychaniem, nieco lepiej jest jak leże. Dzieci juz doprowadzaja mnie do szału

edit:
oglądamy właśnie madagaskar 3, oj cieniutki

Ostatnia edycja:
Witam

Kilolek zdrówka Kochana :tak:

Etna dla Pawelka również :tak:

Ach te chorobska.

U nas zima na całego :-)jak ja uwielbiam taka pogodę. Kuba idzie jutro do przedszkola. Dwa dni był z nami. Napisaliśmy pani kilka słów po polsku, żeby wiedziała w razie czego :) a Kuba uczył się dzisiaj angielskich słów :) no ale najlepiej nauczy się w przedszkolu. Damy rade. Ja się oczywiście denerwuje jak głupia ale to było pewne.

Witajcie,
to był chyba najbardziej leniwy weekend w naszej historii . Nie chciało nam sie nigdzie ruszać i tak krążyliśmy po Sopocie a zwłaszcza w okolicy Łysej Góry z sankami , nartami i jabłuszkami, czyli zjazd na byle czym;-):tak:
Dziś DZień Babci i Dziadka w przedszkolu. Ciekawe jak mały wypadnie.
Polaa powodzenia:tak:

po raz 10001 oglądaliśmy w sobotę Uwierz w ducha . Pomyślałam sobie jaki to stary film już jest- Swayzie nie żyje , Moore ponaciągana ..

Witajcie

W pracy, nareszcie!!! :-D Trochę odpoczynku :tak:

U mnie weekend jak zwykle zapracowany, w piątek po pracy od 18 porządki w domu, żeby w weekend nie sprzątać a i tak krzątałam się po domu całe dnie i ciągle coś porządkowałam a bałagan jak był tak jest. Muszę koniecznie zbierać na remont kuchni bo tylko wtedy będę mogła miec zmywarkę, garów u mnie ciągle tyle, że a to mąz zmywa pełen zlew, a to mame poproszę a i ja ciagle cos zmywamy, mam już dość! Kuchnia przerabia jedzenie cały dzien i garów zbiera się tyle, że chyba zaczniemy w plastikach jeść.

Weeekend zleciał nie wiadomo kiedy a ja nawet nie zdązyłam nic w TV obejrzeć.:-(

Kilolek kiedy robicie badania?
Z tego co zaobserwowałam jakiś cholerny wirus panuje juz od grudnia, że wszyscy kaszlą. Koleżanka w pracy kasłała ponad 4 tygodnie i nie poszła do lekarza, a jak poszła lekarz dał jej antybiotyk, ktorego nie wzięła. Kaslała masarycznie i wiecie co...przeszło jej! Ja po tygodniu kaszlu poleciałam po antybiotyk bo dośc już miałam. W moim kręgu zapalenie oskrzeli panowało/panuje. W pracy kilka osob na zwolnieniu z dwóch pokoi i tez zapalenie oskrzeli. Zime mamy a nic a nic nie odpuszczają choroby.
Kilolek skąd krzusiec lekarz Wam odkrył? Jakies nietypowe objawy macie?

Wszystkim zyczę zdrówka!

Ula Kuba miał badania w sobote ale na wyniki czeka się 2 tygodnie.
Krztusiec ma dosyć charakterystyczny kaszel - jak pianie koguta. Oni raczej szczekają a poza tym ma mnóstwo typowych dla wszystkiego objawów tyle, ze występuja na raz. Krztusiec – Wikipedia, wolna encyklopedia
to nie lekarz na to wpadł to ja zgłosiłam, ze mieliśmy kontakt z krztuścem w fazie wykluwania.

reklama
Do góry