reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej :-)

Dziunka z opisu bałwana wnioskuję, że wygląda super :-) Jesli chodzi o imprezę: wszystko masz gotowę więc sie nie zastanawiaj tylko: MIŁEJ ZABAWY.

reklama
Cze
jezuuu kobity mnie dobiją... także nie pamiętam co komu, bo czytam, a pamięć wybiórcza jak widać:-D
U nas słoneczno-pochmurnie, nic nie pada.:-p
Dziunka - czekam na foto bałwana.
No i ciągną mnie znów do zabawy.. ludzie ja już mam dość:-D:-D:-D

Dziunka śniegu zazdroszczę. :-)

My dzis w piernikach od rana. Na jutro tylko kilka sztuk do polukrowania pisakami zostało. W tym roku zrobiliśmy wyłacznie gwiazdki w róznych rozmiarach i z części zrobiliśmy stojące choineczki. Bardzo ladnie wyszło, szczególnie ze zrobili sami.

Ulka jak to połknął monete???
to wy mu dajecie bawić sie pieniędzmi?
no a druga sprawa
nie ma co panikować wkońcu wyleci :-D tym czym powinno:-D

nie no to Moja Emi nie ma takich pomysłów
ona juz Helenkę pilnuje żeby nic do buzi nie brała
wiec sama by nie zrobiła tego!

Witajcie,
Andrzejki zaliczyliśmy dziś w ciągu dnia;-) w zasadzie nasi panowi- mój i etny:tak:
Chłopcy tak fajnie się bawili , że szok. Wyobraźnia , kredki ,farby, samochody i kupę śmiechu ;-)
niech ta moja Ala w końcu urośnie;-)

M śpi a na mnie jeszcze czeka pranie do rozwieszenia blee;-)
jestem wypluta po dzisijeszym bieganiu i mi się nie chce

hej
u nas wszystko ok , trochę ostatnio nie mam czasu chociaż zaglądam to nawet nie dałam rady nic przeczytać bo moje dzieci powariowały i nie daje rady włączyć kompa
może w tygodniu uda mi się coś nadrobić
miłej niedzieli

Hej :-)

My balowaliśmy do 4 rano. W sumie fajnie było, ale czy drugi raz tam bym pojechała? Nie wiem... stare dziadki pod 80-tkę podrywali młode laski, które chyba właśnie po to przyszły :szok: jak mnie złapał taki pomarszczony dziadek to uciekłam na długo z parkietu:-D
Ale fajną, dużą ekipą byliśmy więc śmiechu było co nie miara :-)

Dziewczyny spały do 11-tej więc nawet się wyspaliśmy :-)

fajnie, ze się dobrze bawilas. A co zrobiliscie dzieciom, ze spaly do 11???? :szok:

Aniu troche odpoczynku CI życzę z całego serca.

reklama
zazdroszcze imprez
ja nie pamietam kiedy ostatnio się wybawiłam:zawstydzona/y:

dziewczynki a jak Wasze dzieci radzą się z jedzeniem rybki i wydłubywaniem ości?
bo Emi już trzeci raz je rybkę i wydłubuje sama i narazie idzie jej dobrze

Do góry