reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

z tego co wiem to fanipos jest homeopatyczny i dość delikatny niestety. Ja go w ciąży brałam i dla Michala tez raz miałam. Ale np zwykły nasivin jest od niego mocniejszy.
Kuba dostał avamys ale nie sądzę by lekarz Wam przepisał, bo Kuba właśnie jest astmatykiem i wszystkie sprawy kaszlowe wpływają od razu na zamknięcie światła oskrzeli ale steryd to steryd. Jakbym nie musiała to bym Kubie sterydów nie dawała, bo dosłownie niszczą mi dziecko
A co do leków przeciwalergicznych w większości wypadków trzeba długo podawać, by był efekt choc są niektóre grupy leków które mają działanie natychmiastowe ale z kolei tylko chwilowe. To tzw leki doraźne, w nagłych wypadkach. Ale one bardziej poprawiają jakość życia niż leczą.

reklama
Hej hej
biggrin.gif

Ja ostatnio zabiegana, bo i urodziny M&M, goście jeszcze po urodzinach, jutro wymiana okien,w piątek i w weekend znów goście, szok..w sobotę dodatkowo w końcu idziemy na ostatnią część Zmierzchu:-)
Muszę się pochwalić Wam, że moja kierowniczka mnie zaskoczyła, oczywiście pozytywnie, przyznając premię specjalną - 2tys. brutto:-):-):-) Przy tych naszych wszystkich wydatkach związanych z przeprowadzką i w ogóle- to jest jak wygrana w totka (może lekko przesadziłam;-))..
Dziunka, dzięki:* Udana impreza! Dziewczynki zadowolone z prezentów, goście najedzeni, więc super..a Asieńka z tą lalką niesamowita:tak::-D
Banana, współczuję akcji z Amelką z tym rzucaniem się, wywaleniem kolacji i w ogóle..
Gawit, ja mam podobne myśli z tym nasłaniem opieki przez sąsiadów. Dopiero, co się przeprowadziliśmy, a tu histerie Marysi, ząbkowanie Marty - oj, głośno u nas, że hej..:-:)zawstydzona/y:
Kilolek, zdrówka dla Twojej dziatwy!!no i współczuję ząbkowania u Zuzi..
Martolinka, moja Marta tez zaczęła raczkować na przełomie 6/7 miesiąca..i myślę, ze tu duży wpływ na to miała starsza siostra..
Polaa, współczuję choroby teściowej:-:)-( &&&&&&&&&&&, trzymajcie się..
Etna, ja mam identyczny babyhaler dla Marty - kupiliśmy go po pobycie z małą w szpitalu w marcu. Od tamtej pory (tfu tfu) nie musieliśmy używać..
Sawi, powodzenia!!!!!!!!&&&&&&&&&&&
Kilolek, super, że wyszło Was tak tanio..ja zapisałam Marysię na poniedziałek do dentysty (innej), zobaczymy, co powie i ile weźmie kasy za te ewentualne dziurki w ząbkach u młodej..

maxwell gratuluję nagrody!

etna ja nawet nie maiłam jak poszukac ulotki, bo nazwy na tym nigdzie nie było. Jeszcze się nie miaalm czasu wczytac, zaaz to zrobię

Hej, hej, hello :-) co taka cisza dzisiaj?

Julka niestety zasmucona wróciła ze szkoły bo jak się okazało ozdoba choinkowa miała być zrobiona z materiałów, które nie przemokną:confused2: Anioł został w klasie ale ona chciała koniecznie wziąć udział w konkursie.
Zrobiłam pingwinka z żarówki, no ale mam wątpliwości, bo ją jednak łatwo zbić więc nie wiem czy też pani to przyjmie.
Pomysły w necie są, ale albo z użyciem papieru co u nas odpada, albo z użyciem takich materiałów których nie mamy i których nie dostanę :baffled: także masakra:baffled: a jutro to ostateczny termin.

A tak to nuuudy na puuuudy ;-)
Otworzyli u nas Tesco ale od rana tłumy, najszybciej zawitam tam pewnie za tydzień jak się uspokoi;-)

reklama
Nie mam pojęcia :-) ma być ze styropianu lub z pudełka po jogurcie, butelki plastikowej etc. A ponieważ będzie wisieć na choince na Rynku to nie może się zniszczyć od deszczu... jedna dziewczynka miała bombkę z cekinami (kula styropianowa i każdy cekin przypięty szpilką). Na pewno bym coś wykombinowała gdyby nie to że dowiedziałam się za późno:baffled:

Do góry