reklama
agrafka80
Fanka BB :)
jezu już 1.00..
no to znowu nic nie napiszę. Wczoraj mieliśmy u Ali pasowanie - super było
) normalnie takie fajne, wzruszajace wydarzenie, no rewelacja. Na stary album zamknięty wstawiłam kilka fotek.
Postaram się jutro odewac, ale w sobote wesele mojej siostry wiec jutro pakowanie :/
Dobranoc laseczki
no to znowu nic nie napiszę. Wczoraj mieliśmy u Ali pasowanie - super było
Postaram się jutro odewac, ale w sobote wesele mojej siostry wiec jutro pakowanie :/
Dobranoc laseczki
Hej laseczki,
dziś brat z dziewczyną i psem wieczorem wyjeżdżają do NO. Trochę odsapnę szczerze mówiąc, głównie od sierści psa;-) choć pewnie długo będzie się za nami ciągnęła... ;-)
A z drugiej strony to Asia chyba się za Rokim zapłacze
U nas też zimnica okropna, ma podobno padać śnieg, choć pewnie zaraz stopnieje...
Zakładacie dzieciakom zimowe kurtki??? Bo Julia chodzi w takiej dość cienkiej, a takiej na zimną jesień/ciepłą zimę nie mam.
dziś brat z dziewczyną i psem wieczorem wyjeżdżają do NO. Trochę odsapnę szczerze mówiąc, głównie od sierści psa;-) choć pewnie długo będzie się za nami ciągnęła... ;-)
A z drugiej strony to Asia chyba się za Rokim zapłacze

U nas też zimnica okropna, ma podobno padać śnieg, choć pewnie zaraz stopnieje...
Zakładacie dzieciakom zimowe kurtki??? Bo Julia chodzi w takiej dość cienkiej, a takiej na zimną jesień/ciepłą zimę nie mam.
E
etna36
Gość
Ja wyciągałam rano buty zimowe bo u nas było biało i Pawłowi kazałam już dzisiaj ubrać cienkie rajstopy. W końcu będę miała wolny weekend Jupi! Nawet mój mąż będzie chyba w domu. Jeśli chodzi o kurtki to mam ich sporo dla Pawła. Teraz ma taka przejściowa cieplejszą, ale jeszcze nie zimowa. Gorzej z butami chcemy mu kupić śniegowce
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rany a u nas słońce świeci i nawet przyjemnie........... a gdzie ten śnieg co tak nim straszą i straszą

choć rano nie było za ciekawie i zamiast rowerami maszerowliśmy pieszo do przedszkola. Kurde a teraz tez trzeba będzie iść na nogach bo Juli rower w garaż a nie pod szkołą................aj.
Normalnie nie do uwierzenia jak u nas cudnie.
Idę wieszać pranie, bo już następne się pierze.

choć rano nie było za ciekawie i zamiast rowerami maszerowliśmy pieszo do przedszkola. Kurde a teraz tez trzeba będzie iść na nogach bo Juli rower w garaż a nie pod szkołą................aj.
Normalnie nie do uwierzenia jak u nas cudnie.

kilolek
podwójna listopadowa mama
ja dzisiaj chłopaków ubrałam w jesienne kurtki i bluzy pod spód ale rano jechali samochodem. Ja jeszcze na dworze nie byłam a są tylko 3 stopnie i nie wiem szczerze mówiąc co tu zakładać. Butów zimowych nikt jeszcze u nas nie ma. Mam w planie dopiero we wtorek pojechac. Generalnie znów jestem nie przygotowana 
własnie przespałam godzinkę, Zuza śpi już 1,5. Zwykle tye nie sypiamy rano, pewno znów cisnienei, choc moje wysokie. Własnie pije ostatnia szklanke soczku na dzisiaj i do wieczora juz o samej wodzie niestety, bo mam usg brzucha na 18,30. Posłuchałam wreszcie any i poszlam ten mów puchnący brzuch zbadać. Zobaczymy. Mój ąz twierdzi, ze po prostu za duzo jem
może tak być niestey
a wczoraj byłam z Zuza u laryngologa, bo ma ciagle katar. Obejrzal ją, swtierdził, ze zdrowa a ona z rana znów katarem zalana :-(

własnie przespałam godzinkę, Zuza śpi już 1,5. Zwykle tye nie sypiamy rano, pewno znów cisnienei, choc moje wysokie. Własnie pije ostatnia szklanke soczku na dzisiaj i do wieczora juz o samej wodzie niestety, bo mam usg brzucha na 18,30. Posłuchałam wreszcie any i poszlam ten mów puchnący brzuch zbadać. Zobaczymy. Mój ąz twierdzi, ze po prostu za duzo jem

a wczoraj byłam z Zuza u laryngologa, bo ma ciagle katar. Obejrzal ją, swtierdził, ze zdrowa a ona z rana znów katarem zalana :-(
C
Cleo1981
Gość
no zimno troche ,chociaż mi to w dłonie...my dziś na 9:30 dotarliśmy do przedszkola akurat maluszki szły na 2 salę na gimnastyke ,więc Igiego w dresy i szybciorem za dziećmi ;-)
ja dziś jestem już tak z****na że się mi nie chce nic,nawet sprzatać nic...w końcu jutro wolne i urodzinki u dziadków...
Kilolku a może to nie obżarstwo tylko wiesz....;-) małe bejbiatko ;-)
Igi w kołko pyta kiedy Mikołaj i śnieg...ale Wam zazdroszcę śniegu...choć i tak i nie...bo nie mam butów na zimę jeszcze
ja dziś jestem już tak z****na że się mi nie chce nic,nawet sprzatać nic...w końcu jutro wolne i urodzinki u dziadków...
Kilolku a może to nie obżarstwo tylko wiesz....;-) małe bejbiatko ;-)
Igi w kołko pyta kiedy Mikołaj i śnieg...ale Wam zazdroszcę śniegu...choć i tak i nie...bo nie mam butów na zimę jeszcze

kilolek
podwójna listopadowa mama
tak Cleo to były bliźniaki tylko jeden zapomniał się urodzic
tak na oko to ma juz z 5 kilo :-)
zapomniałam napiisać jak pisąłam o ubraniach, ze w zesżłym roku Kubie nie zakładałam rajstop i chyba w tym roku obu nnie bede tego robic, bo się zachetam rano w tej szatni a Zuza zbzikuje. Zakładałam na wierzch większe dresy. W szatni tylko ściągałam te dresy i Kuba w spodenkach co mial pod spodem był gotowy. Bo te rajstopy to mnie szczerze dobijają. A tak naprawde to nawet nei wiem cyz ja mam dla nich rajstopy na ten rok, bo żaden nie chcał ani jeden pary przymierzyć wiec rajstop 2 szuflady ale czy cos dobre ?

zapomniałam napiisać jak pisąłam o ubraniach, ze w zesżłym roku Kubie nie zakładałam rajstop i chyba w tym roku obu nnie bede tego robic, bo się zachetam rano w tej szatni a Zuza zbzikuje. Zakładałam na wierzch większe dresy. W szatni tylko ściągałam te dresy i Kuba w spodenkach co mial pod spodem był gotowy. Bo te rajstopy to mnie szczerze dobijają. A tak naprawde to nawet nei wiem cyz ja mam dla nich rajstopy na ten rok, bo żaden nie chcał ani jeden pary przymierzyć wiec rajstop 2 szuflady ale czy cos dobre ?
Ostatnia edycja:
reklama
C
Cleo1981
Gość
ja tez rajstop jeszcze nie nakładam...ale kupić muszę..najwyzej w przedszkolu bede szybko zdejmować bo tam jest ciepluteńko ;-)
a nie wiem czy pisałam Wam ale koleżanka z pracy kupila Igorkowi na urodziny kombinezon 2 cześciowy :-)
a nie wiem czy pisałam Wam ale koleżanka z pracy kupila Igorkowi na urodziny kombinezon 2 cześciowy :-)