reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

O matko Marcel jakoś wcześnie ostatnio wstaje. Zdążyłam wyszorować tylko łazienke :confused2: Ale za to dokładnie :-D Moja cierpliwość na dzisiaj się skończyła .......... po myciu węża od prysznica szczoteczką. Jestem raptus i dla mnie to hardcore. Musze teraz zacząć obiad robić :sorry:

reklama
O matko Marcel jakoś wcześnie ostatnio wstaje. Zdążyłam wyszorować tylko łazienke :confused2: Ale za to dokładnie :-D Moja cierpliwość na dzisiaj się skończyła .......... po myciu węża od prysznica szczoteczką. Jestem raptus i dla mnie to hardcore. Musze teraz zacząć obiad robić :sorry:
:szok::szok::szok: o kochana bije ukłony w twoja stronę waląc czołem o podlogę! to ty jestes perfekcyjna pani domu

Ewelia a to mnie zaskoczyłaś teraz...Sama nie wiem co robić:-Dczy leżeć z nogami w górze (dwa razy się udało) czy na brzuchu.

a co ci szkodzi spróbować, dawaj tym razem na brzuch, zawsze to troche wygodniej

:szok::szok::szok: o kochana bije ukłony w twoja stronę waląc czołem o podlogę! to ty jestes perfekcyjna pani domu

a co ci szkodzi spróbować, dawaj tym razem na brzuch, zawsze to troche wygodniej

teraz to juz przesadziłas :-D wiecznie mam coś do roboty ychhhhh. Moze i kuchnia [wczoraj robiłam max dokładnie włacznie z wnętrzem szafek] i łazienka lśnią ale reszta czeka i sie usmiecha ;-) No ale po kolei. O całym dole juz nie mowie :cool: Tam tylko pobieżnie ........

Gosiulek - ja bym poleżała na brzuszku, potem odwróciła się i nogi do góry, a potem z powrotem na brzuszek. Bioderkami pokręcić na boki i chyba plemniczki w każdy cm macicy, jajowodów i gdzie tam jeszcze jajeczko może się schować się dostaną.:-p.

Mama
- podziwiam. Ja wczoraj szczoteczką fugi w kuchni szorowałam.

reklama
Do góry