Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kilolek widzę że masz zdrowe podejście.:-) Jak rodzić w Warszawie to polecam Bielański , fajnie było.
bez mrugnięcia okiem wywalą wszystko, zatrudnią dekoratora i uządzą piracki pokój ktry będzie bardziej piracki od prawdziwego pirackiego statku a później pochwalą sie nim w tvWiecie co, włączyłam dziś przy śniadaniu na chwilę DD TVN i było akurat o tym jak ania Mucha urządziła pokój dla dziecka. Pokazywali jakiś sklep muppetshop.pl (strona nie działa) z mebelkami itd, generalnie nastawionymi na to, żeby było ładnie, stylowo, bez cukierkowych elementów i żeby te meble rosły z dzieckiem.
Czyli głównie beże, brązy itd. Łóżko z niemowlęcego można rozbudowac do normalnego pełnowymiarowego łóżka 2m podobno.
Meble rzeczywiście ładne, i przyjemnie się na to patrzy, ale ja zawsze widze takie pokoje to się zastanawiam:
- a co robią ludzie którzy decydują się na takie meble w momencie gdy dziecko chce mieć pokój pirata, czy łóżko w kształcie samochodu ? Przekonują dziecko, ze łóżko w kształce samochodu nie ejst ładne ?
Nie wiem, jakoś zawsze jak ogladam takie piękne dziecięce pokoiki to tak jakbym oglądała adaptację łazienki w LeroyCzyli super mała łazieneczka, tylko,że prysznic bez parawanu a nad wanną pólki na ręczniki be drzwiczek. I jak z tego korzytstać ?
Ja jakoś może w oparciu o własne dziecięce marzenia chcę tak urządzać dzieciom pokój żeby móc robić w nim dużo zmian, i jak będa chciały mieć w nim zamek królewny albo statek piracki, to zeby jakoś dało się to zrobić i za rok zmienić![]()
Jacek:
Jagoda się ze mnie śmieje że nie poszedłem do pracy tylko z babami plotkuję. A ja jej na to że ciężarnemnie zawsze rajcowały.
agrafka mamy kumpele na Bajana to też blisko. My urządziliśmy pokój Dobrusi na różowa na ścianach są namalowane kwiatki i Jagoda zrobiła płaskorzeźby aniołków. Przecież jak podroście to i tak po paru latach trzeba zrobić mały remont bo ściany są już po babrane. Wolimy jak dzieco ma dziecinny pokój.
Zobacz załącznik 425109.Zobacz załącznik 425110
kilolek na Bielanach jest taki oddział a dojazd jak naprawią Dzwigową będzie ok
Miriam się urodziła u św Zofii
Acha mała ma swoją umywalkę - Koszysta z bidetu![]()
Wiesz, może jestem szalona, ale trochę się już naoglądałam wśród znajomych i trochę ze swojego doświadczenia radzę przeprowadzić małe śledztwo. Bardzo byłabym ciekawa na Twoim miejscu gdzie Twój mąż spędza czas. Nawet jak ufasz to powinnaś to zrobić dla świętego spokoju.
Na końcu lukam w kalendarz a dziś piątek 13-tegp![]()