reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie,
Antek dziś bez płaczu został w przedszkolu. Cały czas powtarzał , ze "musia przyjdzie" :tak: nie wiem , czy to wychowawcze , ale mały dostaje od nas kinder jajko za dzień pobytu w klubiku:-pcieszy sie na nie i jakoś chyba mu łatwiej
Ula Antek gdy miał 1,5 roku tłukł dzieci i kogo popadnie "za nic" . Na wejściu do piaskownicy potrafił komuś przydzwonić. Naprawde ze 3 msce to trwało zanim tłumaczenie pomogło wiec cierpliowsci!!
Cleo , Dziunka oby nastepna przeprowadzka już tylko do swojego M8;-)

marta uwazaj z tym jajkiem;-) mam w przedszkolu tosie ktora gdy mama po nia przychodzi zawsze dostaje czekoladke (roznej wielkosci), no i zaczely sie problemy z jedzeniem (tu akurat podwieczorka nie chce jesc bo wie ze zaraz dostanie czekoladke)...ale sama popelniam ten wystepek probujac przekonac ignaca zeby usiadl na nakladke;) wiec rozumiem wszystko:-D

reklama
To jest chyba kwestia przyzwyczajenia. Asia po prostu wie, że po żłobku dostanie bułę i soczek i koniec kropka. Musi dostać, bo skoro dostawała tyle razy to dlaczego ma być inaczej? ale chyba z tego powodu nie odmawia sobie podwieczorku hihi :-)

Ja Zuzi zawsze coś kupuje żeby dać jak ją odbieram z przedszkola, tylko ja nie precyzuje nigdy co, czasem jest to jajko czy batonik czasem ciasteczko, kówka, cukiereczek, a czasem np mazaki, kredki lub wycinanki. Zuzia wie tylko że zawsze coś będę dla niej mieć i się cieszy cokolwiek by to nie było

maxweel mam do Ciebie pytanko: jak wygląda teraz Twoja sytuacja ze żłobkiem dla Martusi? Ja co miesiąc potwierdzam i jak na razie przesunęłam sie od sierpnia o 100 miejsc wiec w takim tempie może na wrzesień się wyrobie ;-)

Witajcie

Dziunka probuje wzniecic atmosferę na BB :-D ale ja doczytałam ze to niemozliwe wiec chyba w ciązy nie jest ;-)

Uwaga Oli siedzi w soim pokoiku juz ze 3 minuty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bawi sie kolejką z Ikea drewnianą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba ze kupkę robi.........o juz ywchodzi....
edit dalej sie bawi ;p

Ostatnia edycja:
reklama
cześć laseczki :-)

cleo dziunka
gratulacje oby wam się super mieszkało :-)

etna uściskaj Pawełka od e-ciotki kurcze bez sensu że mu się ta skaza przyplątała ale na pewno dacie rade &&&&

moje dziecko się przeziębiło więc mam mega dość niech ta zima przyjdzie i wymrozi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do orkiestry to uważam że jest to ŚWIETNA AKCJA!!! i nie mogę zrozumieć ludzi którzy to tak negują i krzyczą po wolontariuszach powinni zamknąć dziób....

ZDRÓWKA !!!!

Do góry