reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
trudno powiedzieć. Wydaje mi sie ze nie wróci. Chyba pije.......gdyby siedział dla towarzystwa to by sie juz zmył. Co by tyle czasu robił na trzezwo wśród "wesołków".

ehhh sie zdenerwowałam.....walnęła mega petarda gdzies pod oknem.... jak się wystraszyłam to mi o mało serce nie wyskoczyło, nie spodziewałam sie.... no i brzuch mnie rozbolał... poprosze o cisze nocna!!! ;-)

U mnie OLi juz spi. W ubiełym roku spędzalismy je jednak u nas w domku z rodziną, a poprzedni rok u znajomych. Pamietam w ubiegłym roku ze Oli zasnął o 23.45 i jak go polozylam zalowałam ze te 15 minut nie przetrzymałam do 24 bo fajerwerków u nas było tyle ze szok. Obok sąsiad robił sylwestra.

Dzis polozylismy sie w sypialni przy okienku przy podłodze i czekalismy na fajerwerki. Wczesniej strzelali a my polezelismy ok pol godzinki i nic z tej strony nie strzeliło, słyszalam cos ale my nie widzielismy. Z tego wszystkiego Oli cos się zaczął bac, ale nie samych faJerwerków ale tego czekania, strzeli czy nie wiec musialam go mocno przytulic bo chciał i tak z nim lezałam. Usnął dziecinka moja. Obiecałam mu ze maz nagra swiatełka.

My szampana nie mamy, nawet nie lubimy, ale maz robi drinka sobie a mi malibu :)

nooo drugie kakao właśnie chleje ;-)
chyba bede go miala dosc na cale zycie... wieczorem zrobiłam brytfanke kremówki, ale chyba dopiero rano bedzie odpowiednio stężała wrrrr a takiego smaka mam......

SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oli spi, ja nagrałam go spiącego (nie mogę znaleźć filmiku z ubiegłego roku, chyba nagrywałam go komorką, muszę zerknąc na stary telefon), H poszedł dla małego nagrywac fajerwerki, ja piję malibu, strzelają ale okna mamy mega szczelne i myslę ze Oli sie nie rozbudzi, idę nacieszyc oczy :)

reklama
no to szczesliwego. D. wrocil 4 min po polnocy :baffled: tak czy siak nie miałam bardziej popsutego i samtnego sylwestra.
Walą fajerwerki nam pod oknami jakby z karabinu........ciekawe kiedy młody sie obudzi.....

O boże spacerowicze zrobili strzelanine petardową własnie pod oknem marcela :D:D

Ostatnia edycja:
Do góry