reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ula ja ugotowałam szybki rosół na gołębiach od tescia - lura wyszła, ale Ali nie przeszkadza, grunt że kluski są. Cchialam zeby zjadła przed wyjściem do lekarza. A na drugie, nie wiem i nie wiem o której wrócimy. Mam dla niej kawałek ryby z wczoraj, a szczerze mówic jak mi sie zachce to wracajac od lekarza wstąpimy do Złotych Tarasów i.. kupię jej frytki, A co tam, święta w końcu. To bedzie pierwszy raz jak jej kupie frytki w fastfoodzie :) Sama sobie zjem sałatkę Picante w KFC bo od dawna mam ochote.

reklama
oj to Igi nie wie co to zmulenie podczas oglądania.Bo ogląda jak go coś ciekawi a musi zaciekawić inaczej odchodzi i się bawi lub meczy mamusię:-D

razem oglądamy bajkę i jemy śniadanie :-)

fajne to mini mini Ciekawski George,Dinozaury bajka o kasztankach i Stacyjkowo Igi uwielbia.

za to Tomka nie lubi ,dla mnie też drętwy zdeka :-D

Agrafka sama bym zjadła coś z ff tylko wszedzie ma daleko,zostaje mi kebab :blink:Igi jak latem jadłam chciał i wchrzaniał mięso samo:-Doj jaka niedobra jestem no :-Dtakie paskudztwo dawać:-Dkto mnie skarci:-D

Antek pomagał dzielnie mamie umyć drzwi w mieszkaniu , potem zrobiliśmy pizzę i zaraz razem sobie zjemy. Połoze moze dziś wcześniej małego , bo już padnięty jest bidulek
U nas inicjację z fast foodem Antonio przeżył z ciocią jakiś miesiac temu zajadac frytki z kfc;-)

Anawawka powodzenia:tak:
Cleo mi tez Tomek nie podchodzi.. troche mroczna ta bajka;-)

Hej:-)
A ja mam teraz chwilkę, bo Marysia śpi, mała jeszcze śpi...i teściówka śpi:baffled:
Kurcze, normalnie wkurzona jestem. Dzisiaj mój S. pojechał do pracy (juz po urlopie) i przyjechała rano (o 7.00) teściówka. Przyjechała, wypiła kawę i bach do łóżka - leży w nim od rana - a miała mi pomagać przy dzieciach!!:wściekła/y::-( No i nie wiem, co zrobić? Jej mi głupio coś powiedzieć (cholera jestem za miękka), a jak powiem S., to bedzie haja..masakra..już wolałabym, żeby wcale nie przyjeżdżała..
Cleo - moja też wcina mięsko z ff - znaczy KFC górą..nie mówiąc już o frytkach:-D:tak: Więc ja krzyczeć nie będę;-):-D
Uleńka, ja zrobiłam dzisiaj cyganiony barszcz ukraiński (bo bez fasoli, kapusty, pieprzu - żebym i ja mogła zjeść go). Marysi rozmroziłam, jak co dzień, jej zupkę jarzynową, zagęszczaną kaszą manną, a potem dam jej pulpeta z mięska mielonego z indyka - ona je uwielbia..
Anawawka - powodzenia;-)
Agrafka - trzymam kciuki za wizytę u laryngologa:-)

Mi Tomek to na MiniMini jeszcze w miarę podchodzi, ale na JimJam - tam to dopiero masakra - stara wersja:szok:

Gada, że ręka ją boli (miała ją złamaną w marcu) na zmianę pogody..jak ją sptałam, czy w nocy się nie wyspała (oj, to już było wredne, bo się na mnie spojrzała, że szok), to mi odpowiedziała, że spała do 4.00 - ech..ja bym też chętnie pospała do 4.00;-):-D

reklama
Do góry