reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Zazdroszcze spacerków :-:)-:)-(
Pawła udało mi się dzisiaj uspać coś po 14 i obudziłam przed 16 na pyszną zupę pomidorową, wsuwał aż milo. Dawno mi w tej chorobie nie zjadł.
Dzisiaj pewnie o 19 nie zaśnie :cool2::cool2::dry:
Smaka mi robicie na pizze :-p
Cały dzień nic nie robilam tylo leniuchowałam i bawiłam się z synkiem, dobrze mi :-), ale chyba trochę poprasuje i męża wypiore co by mi na balety nie poszedł :-D

Igi tez już wstał jakiś czas temu.Znowu ma zajawke na bańki i puszcałam w kuchni stojac na stołku a Igi łapał:-Dodkąd mamy tv internetowe ma zajawkę na dinozaury bo na mini mini fajna bajka.chodzi z dwoma z kinderjajek i się bawi... o a teraz reperuje wszystko wiertarką:-D

mój D niestety woli balety...a ja mam święty spokój;-)

no to Marcel dzisiaj o 5 wciągnął flachę później pół bułki z kiełbaską a okolo 11 drugie pół bułki i jajecznica na masełku z 2 jaj no i jak zasnął po 13 to wstał po 17 :-D Wciągnął miche rosołu z mięskiem i bryka. Dzisiaj tez nas czeka długi wieczór. Ale nie szkodzi bo mam powera :tak: Chyba tak mnie ucieszyła wiadomość ze jutro do rodziców jedziemy ze od rana sprzatałam, wszystko mam na glanc. Ugotowałam pyszny rosołek - az sama sie skusiłam bo na serio bardzo bardzo mi smakował - zresztą nie tylko mnie :-p No a co do drugiego to opcje zmieniały sie jak w kalejdoskopie. miały byc mielone, pozniej udka kurczakowe z piekarnika później kotlety schabowe a stanęło na pizzie :-D:-D Jutro tylko pakowanko i ogarnięcie się na wyjazd a zupa jest i na szybko schaboszczak i tyle :-D ojjjj jakis podejrzanie dobry mam humor :tak:;-);-);-)

Właśnie skończylam masę pierniczków :-) dzieki Dziunka za przepis :-) oczywiscie polowa pierwszej blachy poleciała do kosza, bo za cienkie byly i sie podjarały, ale reszta cudo :-) pierwszy raz w zyciu je piekłam, więc już wiem co i jak...
a właśnie...jak Wy przechowujecie te pierniczki zeby byly dobre na Swieta? ja mam tylko plastikowe pojemniki z pokrywkami, moga być? :-)

Cleo u nas też się tak mówi, ale zdziwiłam się że już o 15 wybył.

Lotka ja przechowuję w szklanych i plastikowych, ale przykrywam ściereczkami. Ale przykrywką też możesz przykryć:tak:

na śmierć zapomniałam, że miałam dziś z chlopakami ozdoby z masy solnej robić! :szok::baffled: jutro pewno sie nei wyrobię, chociaż może... ale raczej zanosi się, ze Kuba posiedzi parę dni w domu, bo dusi się fatalnie, aż do wymiotów. Musiało mu znowu skuurczyć oskrzela. Mam nadzieję, że się w ponedziałek do naszego lekarza dostaniemy. A miałam isć w poniedziałek do fryzjera.... tiaaa

byłam dziś w Jankach. Spędzialam 4 godziny chodząc po sklepach i ***** za przeroszeniem kupiłam. Nie było nic co chciałam. Nawet kawy bezkofeinowej mi się nie udalo dostać. No masakra normalnie. Prezentów żadnych nie kupiłam. Teraz siedze na allegro i cuduję. Chyba wreszcie znalazłam coś dla chlopaków. Ale nie mam pojęcia co z teściową :-(jakies pomysły?????
Jedyny pozytyw, że nakupiłam części do michałkowych półeczek, najdalej w środe powinnam skończyć a wtedy jeszcze tylko wypucować klatkę schodową i doszorować podlogę i finisz, można świętować.

kilolku,a czym po wypieczeniu malowac takie ozdoby? zwyklymi farbami? choinka wlasnie zostala ubrana.mloda powiesila kilka bombek i sie znudzilo. o wiele fajniej jest przeciez podkradanie takich paczuszek-prezentow do zawieszania, sciagniecie kokardy i folii i rozp...anie styropianu ze srodka na najmniejsze kuleczki :dry: jak rozprawila sie z 5 to caly pokoj mialam jak w sniegu...

z tesciowa nie pomoge. ma jakies hobby?

reklama
BanAna zwykłymi farbami tzn plakatówkami, tylko bez wody, bo się "rozciapa". Można też flamastrami. A na koniec fajnie jest polakierować, lakierem w sprayu np śnieżka takim jak do gipsu ale nie koniecznie

ja całe szczęscie nie mam bombek w styropianie, bo wyobrażam sobie co by się działo :szok:

z hobby to nie bardzo chyba ale chyba umyśliłam - kupię teściom wspólny prezent - ramkę cyfrową i wgram zdjęcia.

Do góry