reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

u mnie od ponad roku to robi sam :-D mało tego sam składa i chowa :-D
u mnie to samo. Ja nie mam prawa odkurzaś. Michał odkurza, potem Kuba a ja tylko troche na kkoniec poprawiam jak już się zmęczą :-) dzisiaj się jakoś we dwóch zabawili to mogłam w spokoju odkurzyć całe mieszkanie.

Hej dziewczyny. Dzis u mnie rano padal deszcz, pózniej wyszlo slonce. Trafilam dzis na super oferte w aptece i kupiłam 1l Oilatum do kapieli w cenie 0,5l. :-D
Martolinka wyrazy współczucia. Straszna tragedia.

Teraz pytanie: jak naprawic strzałki w laptopie?? Nie moge tak strony przesuwac strzalkami tylko mi przeskakuje. Pomożecie??
wyjąc przyciski i wysprzatć pod nimi. Tylko cięzko je na nowo założyć

reklama
Jestem zmęczona na maxa i zasnęłam przy usypianiu panienek;-), wstałam dopiero co i patrzę co na bb. Także jestem nierozmowna bom niewyspana i śpiąca:zawstydzona/y:
Idę poczytać Was.

My znowu zasnęliśmy z Alą, wstałam tylko się umyć.
Bo dwóch dniach pracowych obiadów czuję się fatalnie, ble. W dodatku jelita mi wywaliło do góry, bębenek mam że hej. Uff pora się położyć, dobranoc babeczki.

ja dzis pozniej polozylam Olinka ok 21.30 bo pospał do po 16 i usnął w minutkę a nie jak zawsze godzinę się turlał. Padłam chyba szybciej niż mały, wstałam po 24. Ja zawsze się przed usypianiem małego kąpię bo u mnie z wstaniem jest roznie, przewaznie się budzę na chwilę i dalej w kimkę. Podejrzalam conieco na necie i ide do malego spac.

Moje dziecko odkurza mi salon, bez kitu jak stary! Przez dwa lata naoglądął się jak mama odkurza i teraz sam się chwyta za sprzęt :-D

U nas to już norma:tak: + mycie okna balkonowego podłóg i ścieranie kurzy:tak:

My znowu zasnęliśmy z Alą, wstałam tylko się umyć.
Bo dwóch dniach pracowych obiadów czuję się fatalnie, ble. W dodatku jelita mi wywaliło do góry, bębenek mam że hej. Uff pora się położyć, dobranoc babeczki.

A co do bębenka fotę dawaj!:-)

Moja @ już trwa 6 dzień. Nie wiem co się dzieje, ale poważnie zaczynam się martwić...

Tak to A w pracy, dziewczyny puszczają bąbelki, zrobiłam im z braku laku z płynu do naczyń ale to nie to samo. Nie mogłam wczoraj dostać dużej butli baniek mydlanych, a te małe idą ostatnio w jeden dzień.

Z Asią nie najlepiej, ale to na zdrowiu.

A o 16 przychodzi siostrzenica A i zostanie z Asią a my skoczymy na cmentarz i do dziadków na obiad i imieniny.
Kupiłam fajny wkład do znicza - pali się 30 dni imitując ogień świecy, po 30 dniach wymienia się baterie:tak:

hej hej widze ze pusto :D ja sie witam przy sniadaniu. Godzine temu sie zwlekłam z łózka. Echhh młody sie aferował coś mu nie pasował uhhhhhh jakos po chwili mu przeszło. Nie wiem moze z głodu pokazywał nerwy, cóz teraz wcinamy i tyle. Posiedze do 10 i sprzatanie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Jutro po obiedzie jedziemy do moich rodziców. Takze na pewno tydzien mnie nie bedzie :-(

To witam i ja!
Hanka wstała po 7:30, Gonia koło 8, także ja mam już trochę dość ,,, małżon wziął starszą i pojechał załatwiać sprawy, a my we 2 coś tu zaraz ogarniemy,,,,
Jaka ja jestem rozmęmłana dziś to szok, niedospana i ogólnie jakaś taka poddenerwowana.. :baffled:

witam cieplo z rana. u nas mroz. samochod zamarzniety,szron na trawie i pelno staruszkow na pogotowiu, po upadkach na lodzie. sniegu nie ma. mam zamiar ubrac dzisiaj choinke.tylko najpierw musze dokadnie uporzadkowac salon, poprzenosic ksiazki i inne *******y na gore a nie chce mi sie :zawstydzona/y:nie znosze sprzatac

reklama
To mamy podobnie :-D tzn mi ciężko się za coś zabrać, ale jak się już zabiorę to nie na odwal, a wszystko sprzątam gruntownie i dokładnie, przez co czas pracy znacznie się wydłuża:-D. Ale jak ładnie później :-) Moja szafy i półki też czekają, bo dziś przywozimy nasze ozdoby od dziadków:baffled:

Do góry