reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cleo od ciebie nie muszę się uczyc :-D ksiązeczki tego typu juz mamy od długiego czasu, moze nie za 1.99 zł bo ja carefoura nie mam pod nosem ale za 2,70 zł cos się znajdzie.
i wiesz.... złosliwosci zostaw za rogiem, będzie bardziej przyjemnie!..............długo by pisać ale po co i tak nie dotrze.

Ostatnia edycja:
reklama
Spakowałam właśnie małego do klubiku i czekam na jutro;-)jak M wróci pojadę zobaczyć do HM co mają ciekawego , bo młodemu potrzeba ze 2 pary spodni dresowych. Mamy prawie same jeansy. W pepco były dresy za 20 zł więc w sumie żadna okazja a w HM mozna czasem dorwać coś za taką samą cene.

Ula w grudniu raz w tygodniu od stycznia 2 razy po 4 godziny.
Trochę musiałam młodemu rzeczy dokupić i szkoda mi dać za spodnie dresowe , które mają służyć do wyjścia na dwór więcej kasy. Na wiosnę kupowałam w hm takie spodnie do 14.99

My tez sie pakujemy, idziemy na 18 na spotkanie z plastyką, no zobaczymy co to za cudo.
Oli wczoraj dostał mnostwo prezentów edukacyjnych bo przeciez zabawkami sie nie bawi a najwiecej dzis chodzi z gąbką do mycia, ktorą H kupił z kangurkiem z kubusia puchatka :-D codziennie moj H sie pyta czym sie Oli bawił a ja nie potrafię mu odpowiedziec na to pytanie, ogolnie niczym konkretnym. Zabawki powynoszone są w polowie do babci. Cuda na kiju bysmy mu kupili a wszystko lezy. ech nie mozna miec wszystkiego :-)

Cleo od ciebie nie muszę się uczyc :-D ksiązeczki tego typu juz mamy od długiego czasu, moze nie za 1.99 zł bo ja carefoura nie mam pod nosem ale za 2,70 zł cos się znajdzie.
i wiesz.... złosliwosci zostaw za rogiem, będzie bardziej przyjemnie!..............długo by pisać ale po co i tak nie dotrze.

o boże...:sorry:to ucz się od innych :-D jak zwykle urażona niczym szczególnym:sorry:
a co niby ma do mnie dotrzeć?? nie rozumiem ...to do Ciebie nie dociera co ja napisałam i ja zwykle niezauważyłaś buzki na koncu czyli odebrane powinno być to jako żartobliwe i pewien przekaz a propo tego poniżej tu..

Cuda na kiju bysmy mu kupili a wszystko lezy. :-)

ciekawe dlaczego....:-D???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jakie Wy macie termometry? Chciałąbym jakiś szybki bo rtęcowym nie da mi Kacper zmierzyć....Najlepiej bezdotykowy albo dotykowy.Mam jeden ale jest raczej do d...

reklama
Jedyne to chyba co mi w nim nie pasuje, to chyba sie nie da wylaczyc dzwieku - takiego pikniecia jak odczytuje temperature(albo ja nie umiem bo instrukcje mialam nie po polsku). Ja go dostałam w prezencie, zanim sie tomi urodzil, w sumie nie wiedzialam w jakiej on cenie, no ale sluzy do dzis, wiec chyba dobry :-)

Do góry