reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Gosia lokomotywa Tomek to nie TYLKO ale AŻ bo to chyba kosztuje :-) no a czekoladki kochanaaaaa pewnie się cieszył ;-) daj foteczki jak możesz to porób :-)

reklama
Cleo 30zł kosztowała taka plastikowa,chińska...duża,rusza oczami,kominem,ustami...a głośna jak cholera...
Niesttey Mikołaja się bał nawet Tomek nie pomógł :tak:
Aaa na drugi dzień czyli w sam dzień Mikołaja dałam mu jeszcze książeczkę z układankami taką mikołajkową z tesco...

Wiecie,mój dziadek miał na imię Mikołaj i urodził się 6grudnia.

ja takie cos mam to taki ala Tomek...i sie swieci ?? to to?? moje tez głosne masakra....baterie wyciagnełam :-D

ale historia dziadkowa.fajne wspomnienia masz na 6 grudnia

Kurcze ale jestem dziś śnięta... Ala też nie w sosie, teraz ma fazę u powtarza od 10 minut "Mamo uciekaj stąd" ze łzami w oczach. Bo nie chciałam jej znowu właczyć Buliby. Mówię "Nie" a ona buzia w podkuwkę, broda się trzęsie i pyta "Mamo cio ty mówisz?", takie niedowierzanie, ze mowię nie. Serce się kroi, ale jak po chwili zaczyna mnie kopać i mówi ze mam uciekać to żal mija.
Eh.. Trudy macierzyństwa.

Wiecie co laryngolog dał małemu biostyminę a okazuje się że ona od 5roku życia:sorry:

Nie patrz na to aż tak, bo ulotki to jedno, a komu można dać to drugie i tu decyduje lekarz. Ulotki są "ostrożniejsze" zeby ludzie na własną rękę przez przypadek nie przedawkowali i nawet jak przekroczą dawkę dozwoloną w ulotce to zwykle nic się nie stanie. Specjalnie je tak tworzą.

Dziunka ale ja pisałam do producenta biostyminy i on powiedział że od 5roku życia a dla młodszych jest bioaron baby-nowość z omegą o wit. D

Cleo zrobiłam zdjęcie ale coś nie mogę przesłać blutem...chce jakiegoś kodu choć wcześniej nie chciał...

U nas nastała cisza Jasiek spi uffff a ja ogarnęlam dom i zasiadłam. Byliśmy na spacerze właściwie od domu się za wiele nie oddaliliśmy, bo niedaleko budują drogę i była kooopara. Dzisiaj chciałam iśc na ganek wywiesić pranie i chciałam zostawić panicza na górze, a on z wyrzutem "mamo dlaczego nie chciałaś mnie zabrać".

CLEO GOSIULEK u nas też na stanie jest ten głośny do granic możliwości Tomek, ale kupił go dziadek więc wzięłam się na sposób i zaniosłam go na dół do dziadków (Jasiek ma tam troche swoich zabawek) i męczy ich uszy.

AGRAFKA niezły temperament ma twoja panna. Jasiek nie kopie ale ciągnie mnie za spodnie jak nie chce z nim gdzieś iść, do tego stpnia, że nieraz zdarłby je ze mnie.

My po obiadku ;-)Dziś było mroźno ,ale całkiem przyjemnie:tak:Antek najadł sie pierogów jak bączek i mało w foteliku nie zasnął

Mama jak wyszły Calzone cleo?:tak:

reklama
Do góry