reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej laseczki:-)
Ja tak na momencik..Wczoraj, jak wróciliśmy od moich rodziców, to od razu do kibelka (biegunka)
embarrassed.gif
..cała noc nie przespana, nie umiałam sobie znaleźć miejsca..non stop w kibelku plus wymioty niestety (pierwszy raz w tej ciąży)..dzwoniłam rano do ginki i opisałam, co się dzieje..ona stwierdziła, że to wirus żołądkowo-jelitowy i kazała mi kupić nifuroksazyd (jest bez recepty) i wziąć 4 razy dziennie po jednej tabletce..na szczęście pomogły już dwie..
wink2.gif
Ale słabiutka jestem, że szok..do tego stawiał mi się brzuch i już myślałam, że chyba się faktycznie rozpakuję. Na szczęście się wyciszyło, bo sił bym nie miała na poród..teraz "jadę" na sucharkach i gorzkiej herbacie..Troszkę odżyłam, ale to była masakra..

a ja znowu w tyle z forum....
może teraz już będę mieć czas jak nie jeżdzę do roboty cały tydzień.ostatnio byłam u jednej Pani ( przesympatyczna bardzo) że nawet nie wiedziała za bardzo o co mnie poprosić o posprzątanie w domu.sama musiałam się pytać czy zrobić to czy tamto a ona w szoku i jaka zadowolona :-D:szok:także każdy piątek sobie zamówiła i blisko od domu 10 min piechotką :-D nawet mi książkę pożyczyła i zaczełam czytać jak Igi śpi.kryminałów nie lubię ale ta mnie wciągneła.

pomalowałam włosy..miał być czekoaldowy brąz...wyszedł czarny :-/ puder brązujący ratuje mi wygląd trochę ale tylko trochę

aaa przypomniało mi się...wczoraj bylismy z IGim na przedstawieniu w Domu Kultury....wszystkie dzieci siedziały jedyny Igi był ciekawski wszystkiego,chyba za mały trochę na siedzenie i gapienie się w babę co wrzeszczy do mikrofonu ,a tak w ogóle to przedstawienie lipne jak dla mnie,bo dzieciaki w połowie się zaczęły nudzić :-/ sama byłam znudzona i tylko kasę zmarnowałam :-/

reklama
Cleo wiesz w Twojej pracy często jest tak , ze "jedna pani drugiej pani " poleci . Jak ta będzie zadowolona to posypią się zlecenia:tak:powodzenia!!!

ja juz na szczescie odrostów się pozbyłam;-)

Do góry