reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Martolinka a co ten twoj chlop naskrobał :szok:

AniaSim 38 tydzień szooook ale to zleciało, maxwell ty też już na końcówce trzymam kciuki, jeszcze troszeczkę

Ja muszę się pochwalić moją czystą kanapą :-):-):-) Mielismy dzisiaj gości z odkurzaczem :-p tzn Dziunka z rodzinka, Gosiu jesteś WIELKA a ja mam w koncu czysta kanape :tak::-):tak:, nigdy wiecej nie kupie tak jasnej kanapy :crazy:.
Paweł oczywiscie dzisiaj znowu sobie nagrabil, oj wojownik mi rosnie :no:, wstyd mi czasami. Tak czekał na Asię a potem jej dokuczał :zawstydzona/y:, na szczescie pozniej sie unormowało i dzieciaki szalaly. Teraz poznał nowe słowo 'Asia" :-D

Ja chce jutro po kosciele wyciagnac meza na sale zabaw w Chełmie juz dawno nie bylismy.

Byłam dzisiaj na zakupach i pochwale sie ze juz kupiłam prezent urodzinowy dla Antka :-) (tylko dla Pawła jeszcze nic nie mam :zawstydzona/y:)

Aza co dzisiaj pijemy ???:-D:-D

reklama
Kikolek - znam ten ból wariatowy przy półkach...:zawstydzona/y: współczuję, przy Twoim stanie odmiennym jeszcze taki taniec wygibaniec chłopaków.
Martolinka - super, że spotkanie się udało...;-)
Etna to i ja do Was się przyłączam;-);-);-):-D:-D znów żubrówka z sokiem jabłkowym leci i obrabiam foty....:szok: , z Paweł z Asią się droczył w myśl zasady "kto się lubi ten się czubi":-D:-D:-D

Witajcie,

Etna juz zapomniałam co było wczoraj . Dziś była miła niedziela. Byliśmy na cmentarzu , M zabrał nas na obiadek do Manekina a potem na zakupki. Hi hi i też juz zaopatrzyłam nas w prezent dla Pawła;-)

jak WAm minęła niedziela?
Anawawka ale miałaś dobre drinki!!!mmmm:-p
robimy z M własnie szarlotke a ja skusiałam sie ugotowac zupe dyniowa;-)

My właśnie do domku dojechaliśmy. Byliśmy na tym placu zabaw i mały szalał przez 30 minut po placu a potem juz tylko "Gollll" z tata. On nic innego tylko pilka, pilka, piłka... czasami balon

Powiem po cichu, ze u nas ten calkiem przyjemny, miły, rodzinny weekend w trójkę :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hey kobitki! Ja po wczorajszej imprezie oki choć kilka drinków wypiłam. Dziś moje dziecko było bardzo wyrozumiałe i same organizowało sobie zajęcia :)))

Etna ja jak zawsze piłam drinka z wódeczki i pepsi :))))

Martolinka zrobiłam wczoraj sałatke warstwową z gyrosem i drugą z pomidorów, fasoli czerwonej i żółtego sera :))) Wszystko znikło więc chyba smakowało...

Witamy my też spędzilismy miłą niedziele, bo nie bylismy w pracy także caly dzień razem. Sprzedaliśmy samochód i niestety mieliśmy upatrzony inny, ale się sprzedał i obecnie mamy na stanie rower. Jasiek łobuzuje za dwóch, bo tata i mama w domu.

AZA też preferuje takie drinki :)

Witajcie,

My też spędziliśmy miło niedzielę:tak:
Mężuś pamiętał o rocznicy ślubu a już myslałam, że zapomniał:zawstydzona/y:

etna to prawdziwy piłkarz Ci rośnie:-)

AZA my byliśmy wczoraj u znajomych i tez jadłam sałatkę warstwową z gyrosem, pycha:tak: trochę się nią objadłam:zawstydzona/y:

Martolinka pamiętam jak pisałaś, że jadłaś dużo jabłek;-)
ja teraz też je pochłaniam:-D a jak mi smakują:-D

reklama
No cze,
u nas niedziela jako taka, kobitki dały popalić, Gonia przed 19 padła, Hanka po 20... byliśmy dziś w ikei i.. widziałam niejakiego aktora Dariusza K. ;-)
Fajnie, że Wam niedziela się udała.
Etna - wow mały piłkarz.
Martolinka - dalej te jabłka... maluch będzie ich fanem lub obrzydną mu:-D:-D
Polaa - to na tą rocznicę dużo wyrozumiałości, miłości, fajnego dzidziusia;-) i wielu lat pożycia...;-):-D i super fajnych jabłuszek.;-)
Idę dalej szykować się na jutro, przy okazji znalazłam kabel do zgrywania filmów z kamery i ... właśnie lecą .... ciekawe ile to potrwa jeszcze, bo od 2009 r nie zgrywałam,:zawstydzona/y::szok:

Do góry