E
etna36
Gość
Cieszę się, że wiedzą co ci jest, organizm dawał dobe sygnały że coś się dzieje. 93mm to już nie jest kropeczka,tylko kropek , ale te nasze dzieciaczki rosnąCześć Dziewczyny!
Ja jestem właśnie po USG i razem z mężem nie możemy się nadziwić, że nasza Kropeczka jest tak ruchliwa :-)) Pokazała nam się z każdej strony! Piękna, zdrowa, aktywna i ma całe 93 mm :-))) Jestem bardzo szczęśliwa!!! Choć przyznam, że na USG szłam z ciężkim sercem, gdyż jak pisałam wcześniej moje plecy dają o sobie znać coraz bardziej. W weekend już prawie wcale nie chodziłam. Lekarka zdiagnozowała zapalenie nerek i mam antybiotyk. Mam nadzieję, że szybko mi pomoże, a Maleństwu nie zaszkodzi! Teraz chemii jak najmniej bym chciała brać. Niestety ból się zrobił nie do wytrzymania
Ja też już się nie mogę doczekać wieści od CiebieHmm, ja tez mam dzisiaj wizytę i już nie mogę sie doczekać, kiedy zobaczę maluszka, a i mam nadzieję, poznać płeć.
Tylko spokój Cię uratuje, to pewnie nerwy przed ślubem, będzie dobrze. Jeszcze pare dni i po wszystkim, jeszcze będziesz za tym tęskinić, nie długo masz usg., to sobie poczytam.Jaka ja jestem dzisiaj zdenerwowana. Wszystko mnie denerwuje, wszystko przeszkadza i sama nie wiem czego w ogóle ja chcę.
No, nie dawno myśmy były ostatnie... jak się czujesz? bliźniaki mocno dają w kość?Lutówki się pokazały :-)