reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej, my caly dzien na dworzu siedzimy, a i tak małej za mało. Tata poszedł uśpić majke i słyszę ze też juz chrapie eh.

Aga przygotowania zakończone ;-) Zostały mi tylko kwiaty, kosmetyczka i tor do załatwienia, aaaa i świadkowie hehehhehehe

Ide ogladac wyznania gejszy i spać. Dobranoc

jaki tor?:) jedziecie bolidem do slubu?:)))))

Witam i ja wieczorową porą...
Jak macie fajnie z tymi dzieciakami, moje spać poszły po 21.30.
Agrafka - ja przerabiam jazdę nad morze koło 8-9 godzin co jakiś czas, Hanka jest w stanie wytrzymać tylko 4-5 godzin , a potem dostaje spazmów, ryczy, że słońce świeci itp. po prostu horror, a Gonia zasypia, ogląda świat, bawi się, śpiewa - po prostu raj z nią jazda. Rozwiązaniem jest zmęczyć Hankę i jechać bądź jechać z noclegiem u teściów.
Dziunka - to może Asi bidon nie pasował;-) , że się go pozbyła
Ilona - to jeszcze 9 dni i zostaniesz mężatką pełną gębą:-D
Kikolek - fajnie mieć taką sąsiadkę z trampoliną, moje lubią cholerniczki, ale nie mamy gdzie wstawić.

Dziś miałam mniej do czynienia z moimi dziećmi, bo najpierw zakupy, a potem malowałam płt lakierem bezbarwnym, a w tym czasie małżon miał pieczę nad wściekliznami. Oczywiście znów gadziny się tłukły...

Ilona - niby tak, ale z doświadczenia kilku osób to zupełnie inaczej..;-) siostra małżona po 5 latach mieszkania z facetem za niego wyszła i ... sama zdziwiona jest, że jest inaczej.

agrafka dopóki nie spróbujesz to się nie przekonasz ;) , mój po kilku godzinach w samochodzie zaczyna się nudzić ale na wszystko jest jakieś rozwiązanie , ostatnio puszczałam mu bajki ,robimy częste postoje , śpiewamy itp ,a teraz będzie jechał z przodu :) bo ostatnio to lubi i go wszystko ciekawi :) , no a my mamy do pokonania ok 2000km w jedną stronę więc myślę że spokojnie dacie rade :))
anawawka myśmy dostali w spadku po bratanicy D małą trampolinę do 40kg i młody ma największą frajde wchodzą i wychodzą przez tą siatkę zabezpieczającą :)) ,na chwilę obecną stoi w naszym salonie ,ale mam nadzieje że jak skończą robić taras koło domu to ją wyniesiemy (oby jej wiatr nie porwał ) hahahah

u mnie dzisiaj święto i nie mogę się przestawić że to czwartek a nie niedziela ,poza tym pogoda do kitu i nic się człowiekowi nie chce ,a z lepszych wieści to zaczynam odczuwać ruchy :)) i strasznie mnie to cieszy :)

Ania tak szybko?! No niezle. Ja Marcela poczułam w 21 tygodniu dopiero :D to było takie typowe kopnięcie - zaczął z grubej rury :D byc moze były wczesniej jakies bulgotania ale jakos tego nie wychwyciłam :) chociaz Marcel był ogólnie b. spokojny. Czasem aż za bardzo. Za to teraz nadrabia potrójnie.........;)

reklama
Do góry