reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie,
M juz w pracy. Ja dzis mam do napisania 2 prace maturalne, ale to pikuś.
Niestety pogoda sie zepsuła i pada rzęsiście:-( szkoda , bo wczoraj było tak pięknie.
Ilona wszystko zależy od księdza. Jeden Cię rozgrzeszy , bo widzi już w perspektywie nawróconą owieczkę , która weźmie ślub kościelny . Drugi natomiast może Cię zobowiązać do czystośći:-p
ANAWAWKA MOCNO TRZYMAM KCIUKI!!!!!
Aza ja kocham Daliego i wszystko co zwiazane z surrelaizmem , absurdem i nazwijmy to dość specyficznym poczuciem humoru:tak: w literaturze- Gombrowicz to mój MISTRZ:tak:

Kilolku poszukaj moze mamy , która oddała by Ci dziecko pod opieke . Nie móimy tu o 2-3 dzieciach , gdzie już liczą się formalności , ale raczej na zasadzie umowy między Wami:tak:

reklama
Martolinka a u mnie Bułhakow- Mistrz i Małgorzata :)))))

Kilolek właśnie przecież teraz jest, że jak opiekujesz się dzieckiem to państwo płaci Ci Zus :))) Ja bym się ogłosiła i wzięła jakiegos dzieciaczka. Co do zakładania placówki to ja też nie jestem za. Potrzebna kasa i to nie mała, tak jak mówiłaś lokal a pieniędze z tego jakieś ogromne nie są.

Ostatnia edycja:
Kiloku dokłądnie tak jak pisze Aza :) zapomniałam jeszcze o ZUSie opłącanym przez panstwo.

Szukam pomysłu na prezent z okazji 1 rocznicy ślubu dla męza. Zostało mi parę dni :) chciałbym zeby było to cos oryginalnego :)

Witajcie!!!
Dziś bylismy u Dziunki :) Antek juz całkiem doszedł do siebie - przełomowy dzień.
Mary mówiac o Irlandii miałąm na mysli taka przenosnie "kraine mlekiem i miodem płynącą":) Jak ktos nie zauwaza , ze w PL duzo sioe zmienia na lepsze to nie zyje chyba w tym kraju
Zwroccie uwage ile czasu kraje zachodnie miały na rozwój , My za zelazna kurtyna , wolni tak naprawde od 89 roku teraz osiagamy to co w innych krajach jest normą od wielu lat. Dajmy sobie czas :)
Faktem jest , że M zastanawia się , czy nie ruszyć za parę miesiecy do Niemiec (pracował tam wiele lat , zna język , ludzi ,jest fachowcem) , bo w Pl stawki w jego branży spadły. Trochę mnie to przeraża, bo nie chciałabym małżeństwa dojeżdżajacego i trzeba ruszyć razem. Jedno jest pewne chce zeby moje dziecko wychowywało sie tutaj , blisko rodziny :)

Nic nie mówiliście:dry:

Hej dziewczyny, pamięta ktoś mnie ? :-p

Asia też doszła do siebie, wczoraj byliśmy najpierw rano w parku, a potem po południu z Martą i jej rodzinką jeszcze raz. Tyle ludzi na placu zabaw i wogóle w obrębie parku jeszcze nie widziałam:szok:
Dzieci poubierane różnie - od zimowych po praktycznie letnie ciuchy (niemowlaki bez czapek, dzieciaki na krótkich rękawkach).
Lato idzie i dziewczyny też się rozbierają:-D Jak ja to mowię : wiosna idzie, dupa szeleje, trzeba chłopów pilnować:-D

Nie nadrobię Was bo w pracy czasu za bardzo nie mam;-)

Martolinka zapakuj siebie w dużą wstążke (tylko w nią) :))))

Ja to zawsze mam problem z prezentem dla mojego... Jak się go pytam co by chciał to zawsze to samo: motor :)))

Aza myślisz, ze moge być atrakcyjnym prezentem ? :p
Twój to ma wymagania :) takie marzenia pojawiają sie podobno w kryzysie wieku średniego więc uważaj :p

Martolinka, cóż może być lepszym prezentem niż seksowna żonka :)))) A co do motoru to juz mi tak mówi od 5 lat wiec kurcze szybko go ten wiek średni złapał hehe... :)))

Dziunka no Twój to zaszalał hehe...

reklama
dzień dobry po weekendzie :)

( u mnie lepiej, dwa dni krwotokow, a dzis juz cisza :) )

Krystianek od rana broi jak zwykle. chętnie bym się z nim gdzies wybrala ale póki co pogoda niezbyt. czekam az słoneczko się przebije przez chmurki. na razie uczymy się jesc parówkę za pomocą widelca :D

Do góry