reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

po wizycie u ginekologa w szpitalu: nadżerki nie stwierdzono, skierowano na USG, ale wszystko wyglada dobrze jak na razie. dostałam recepte na fajne tabletki - "oszukany progesteron" - 3 x dziennie o stałych porach, 21 dni, potem 7 dni przerwy na okres i znówu, itd. tabletki nie mają działania antykoncepcyjnego, a pani doktor powiedziała, ze jesli USG nie wykaże zadnych zmian w macicy mozemy .. i tu odwołuję do mojego suwaczka :)
no to super wieści :)

za wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciuki :)))&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dzięki dziewczyny ... reoperacja była i wszystko wraca do normy... Nerwy powoli odpuszczają. Mama wróciła na chwilę do domu i wraca do szpitala. Ma w razie co dzwonić.

Anadri - trzymam kciuki, by wyszło jak na suwaczku;-), ale dieta wtedy w kąt ma pójść:-D

do moderatorek!!!!!!!!!!!!!

gdzie są wpisy na "wózku " ze stycznia???
chciałam wystawić na allegro i tam fotki są a tu nie ma postów.jestem mega wkurwiona.
jqa nic nie wiem, ja się do wózków nie dotykałam, ale postaram sie prawdzic, tylko juz jutro, bo dzis padam na twarz.

anadri gartuluję

anawawka kciukaszę

Spałam 4 godziny, dobrze, że dziewczyny nie robiły pobudek, bo zombie ze mnie by było murowane. Wyobrażam sobie co przeżywa moja mama, a to dopiero część drogi, którą musimy pokonać. Ogólnie nie jest źle, więc jestem lekką optymistką. Dzięki wszystkim za kciukasy, Wasze wsparcie dużo mi daje;-)

Ehhh nerwy mam zszargane z lekka rzecz ujmując , bo dziś przetykali żyły mego ojca, sukces połowiczny - jedna zrobiona drugą będą za 1,5 tyg robić, co przeżyłam to moje, a jeszcze mnie czeka Gośkowe serducho...
Zdrowia dziewczyny życzę i nie będę już smutać, odstresowanko jakieś by się przydało, ale... w weekendosss.

Kciuczę za zdrowie taty i Gosi, i za siły TWOJE!

ANAWAWKA dołączam się do kciukania !!

POLAA dzięki za info :)

po wizycie u ginekologa w szpitalu: nadżerki nie stwierdzono, skierowano na USG, ale wszystko wyglada dobrze jak na razie. dostałam recepte na fajne tabletki - "oszukany progesteron" - 3 x dziennie o stałych porach, 21 dni, potem 7 dni przerwy na okres i znówu, itd. tabletki nie mają działania antykoncepcyjnego, a pani doktor powiedziała, ze jesli USG nie wykaże zadnych zmian w macicy mozemy .. i tu odwołuję do mojego suwaczka :)

Super! Cieszę się!

no to super wieści :)

za wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciuki :)))&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A Twój suwaczek gdzie???

Asia zdrowa jak ryba, po kaszlu ani śladu. Chyba ten syrop tak pomógł, trzy dni i zdrowa:eek:

Ja wczoraj zasnelam z Pawlem i nawet komputera nie wlaczylam :p
Nie wiem co sie dzieje, ale na tym zwolnieniu jestem bardziej zmeczona i spiaca niz jak do pracy chodze.
Dziunka co ty masz za magiczny syrop???? Bo u nas kaszel dalej i rano jakby był większy dzisiaj
Jesli chodzi o nasze spotkanie to mamy chec przyjechac z martolinka bo Bartek w trasie. Ale wszystko zalezy od Pawla i jak bedzie sie czuł. Dzisiaj mu oczy ropieją nie wiem czy to jakis koncowy kryzys czy co?

Anawawka ojej, ale się u Was dzieje my też trzymamy kciuki!!!

Dziunka - co to za cudowny syrop??
Etna - ja mam swoją teorię, że w domu jesteśmy cały dzień na nogach, a w pracy tylko jak coś się dzieje. Poza tym jeśli ktoś siedzi za biurkiem, to fizycznie nie jest aż tak zmęczony jak po całym dniu z dzieckiem, które się rusza ;-)

Witajcie,
u nas pada od rana . Mimo wszystko wyszlismy na spacer. Po 40 minutach wrócilismy. Antek robił miny jak kot na puszczy , wystarczyło sie zaciagnac , zeby poczuć zapach obórki:-D kupa była
Teraz spi , pogoda go tak nastraja.
Mama Laury w DDTVN jeszcze bardziej podbiła moje serce . Złota kobieta!!!

Etna nie obijac sie i jechac z nami.

Anadri super wiesci!!!!

U nas pogoda okropna, Jaśko od samego rana połakuje i marudzi juz sama nie wiem czym go zająć. Dopiero teraz dowiedziałam się, że mama Laury była w ddtvn musze w necie obejrzeć.

ANAWAWKA trzymaj sie kochana będzie dobrze !!!!!

ETNA zdrówka dla Pawełka.

ANADRI no to owocnych staranek :)

MARTOLINKA a na jaki temat piszesz prace?

reklama
Witajcie ;)

wstalismy po 8, na szczescie zdazylam na mame Laury:tak: no bo u nas od 7.30 ddtvn;-) nie nastawilam budzika bo myslalam, ze Kubus wczesniej wstanie:-)

anadri super wiesci, powodzonka w starankach :)
etna zdrowka dla syneczka:-)
Mojemu na szczescie katarek przechodzi, wlasnie Go polozylam, slysze jak "mowi" do siebie:-D maz pojechal po pampersy bo pierwszy raz sie nam zdarzylo, ze zostal ostatni a ja bylam pewna ze mam jeszcze jedna paczka:zawstydzona/y:
Maz mial teraz dwa dni wolnego i caly czas mi sie wydaje, ze weekend jest :) no ale dzisiaj musi isc do pracy ale znowu beda prawie cale dwa dni wolnego:-)

Do góry