To na jaki jednak chcecie się zdecydować ?
Ola ja bym chciala tego quinny buzza ale on zupelnie sie mojemu m nie podoba:-(
a u nas wlasnie zbiera sie na burze hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na jaki jednak chcecie się zdecydować ?
wiesz zastanawiałam się nad tym , ale nie wiem... z jednej strony chciałabym zobaczyć jak to jest rodzić jak to robią kobiety od wielu lat- naturalnie , bez znieczulenia; cesarka jest operacją , nie wiem , czy bardziej nie boję się przecinania brzucha i całej tej aury sali operacyjnej. Na pewno sama nie będę podejmować takiej decyzji (tzw. cesarka na życzenie). Co los da tak będzie. A Ty Miley już się zastanawiałaś?martolinka na pewno sie nie dziedziczy, na ten przyklad moja babcia urodzila czworo dzieci, porody trwaly max 3 godziny, a juz moja mama miala bardzo ciezke porody i oba zakonczone cesarka. Wiec tu chyba nie ma reguly... A Ty wolalabys porod silami natury czy cesarke?
ze lepiej nie zostawiac tego na ostatnia chwile bo ona ma dwojke dzieci i od 5m-ca musiala lezec do samgo konca i jak sie nie jest przygotowanym to LIPA hihihi
Miley- Ja jestem tzw. pierworódką więc nie mam pojęcia jak to jest , nie mam żadnego porównania .Hmm... liczę na to , że te parę miesięcy co przede mną dużo czasu na zasięgnięcie opinii...:-)
Jeżeli chodzi o zakupy to w ostatnią niedzielę wraz z moim M. odwiedziliśmy Ikeę żeby zobaczyć , czy jest tam coś dla maluszka i porównać ceny. Powiem Wam ,że naprawdę nic tam szczególnego nie było. Były może ze 2 ładne łóżeczka , ale materiał z jakich był wykonane pozostawiał wiele do życzenia. W internecie jest wiele ładnych rzeczy , chyba tam warto szukać:-)