reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

.....
Etna ja chcę do Was jechac a nie wiem gdzie mieszkacie:eek:Poprosze instrukcję na pw:-)
hihihihi, ale to dobre zaraz ci napisze :) dobrze ze sie zapytalas bo ja malo kumata jakas
Dziunka , ale żyjesz i to jest najważniejsze:-D
w czwartek ruszamy pod Toruń odwiedzić koleżankę i jej 3 tygodniową dzidzię:tak: Marta nas zapraszała, ale nie chciałam jej wleźć na głowę więc jedziemy na jeden dzień.
Jutro jadę z mężem i Antkiem do Wdzydz do hotelu Niedzwiadek. M ma spotkanie z klientem a ja zalapie sie na mój ukochany zurek :tak:pochodzimy naj jeziorem i do domu znikamy:tak:
bardzo milo wspominam ten hotel, tam moj maz mnie zabral na weekend walentynkowy 4 lata temu i mi sie oswiadczył :)

Ja mam w planie na sobote zrobic moja popisowa salatke ala Gyros mam nadzieje ze lubicie ???
Cos okropnego, aż ciarki mnie przeszły, że ten dziadek wczesniej nie przyjechał i sami tam zostali na te swieta

reklama
i skasowalo mi posta i chyba juz nowego nie napisze bo zasypiam, wstalam do roboty przed 6

bylam na zakupach Pawelowych z moim bratem, malego zostawilam z moja mama. nakupowalam bo mialam juz braki wszystkiego i 400zl poszlo frrrrrrrrfrrrrr Kupilam mu pare ciuszkow bo w reserved kids byly przeceny, a sobie tez kupilam bluzke przeceniona na 25 zl szoook w Carry i humorek troche lepszy. Własnie rozmawialam z mezem druga noc osobno, a on ciagle w samochodzie jada bez przerwy, odsypiaja na fotelach, jest zmeczony i przeziebiony. uciekam spac, bo jutro przed praca spotkanko mam z moja ciotka i jej 2latkiem, mowimy na to Srodowy Sabat Czarownic u Babci

Witam ... dziś wytrzymać i jutro laba :-D
Dziunka - niestety dzieci z małą różnicą wieku są fajne przez chwilę :-D:-D, choć powiem szczerze nie jest tak źle, w zależności od dnia ;-), ale przetrwałaś i to najważniejsze.
Martolinka - zazdroszczę wypraw , tej dzisiejszej i czwartkowej.
Wyjatkowa - trzymam kciuki za egzaminy.
Lotka - szok....
Etna - fajne zakupy..., zdrowia dla męża...

U nas w sumie nic nowego, Gośce powoli wyżynają się 2 i 3, wczoraj zasnęła mi na rękach, nie dała się odłożyć do łóżeczka, na to wygląda , że tego potrzebowała... zasnęła bez smoka :szok:, więc nie wiem po co go ma w nocy. Ale jak sobie tak pospała, to nie mogła zasnąć do 22, a potem w nocy dała nam koncert... Jak dobrze, że jutro mogę sobie dłużej pospać.;-)

tez kupilam bluzke przeceniona na 25 zl szoook w Carry

Ja nie rozumiem czemu w tym sklepie są zawsze taaaaakie pustki! Tam maja naprawdę świetne ciuchy i świetne przeceny! :tak:

Anawawka też różnica charakterów i to że mają róznych rodziców. Bo gdyby to była moja dwójka może lepiej bym to zniosła. Miłek to wypieszczony i wychuchany, spokojny bardzo syneczek, chorowity niestety chyba przez to wychuchanie... Ale bardzo mądry chłopczyk, potrafi nazwać juz chyba wszystko, wczoraj w książeczce pokazywał mi i nazywał aż sama w szoku byłam:-)A Joasia to kawał baby, charakterek to ma chyba po mnie:cool2: i nic jej nie straszne, jak cos nie pasuje to ostro da popalić pierwszej napotkanej na drodze osobie:-D

I tak jak dwa miesiące temu Miłek potrafił rękę podnieśc na Joasię tak teraz ona się mu odwdzięcza i to ostrooo:shocked2:

Acha:
Mój A do Julki:
-podaj mi ziele angielskie
Julka, pełna rozgoryczenia:
-ale ja nie znam języka angielskiego!

Witajcie,
mój maz niestety musiał pojechac z rana a nie po południu i nie wyrobiłam się z małym:tak: no nic innym razem:tak:
mały szaleje ze swoja patelnia a ja własnie powinnam rozwiesic pranie
Wyjatkowa powodzenia na egzaminach:tak:
Sandra mmmm zapowiada sie pyszna sałatka:tak:
moze ja dzis pojade na wyprzedaze :-D

Dziunka - no cóż.... różnica charakterów coś w tym jest, moje dwa szatany, choć twierdzili wszyscy wokół, że Gosia będzie spokojniejsza... , różnica w wychowaniu między Twoimi a Miłkiem musi przecież być, Ty masz dwie panny, a on jeden rodzynek mały... ;-), mam nadzieję, że już o traumie poszpitalnej nie pamięta.
Martolinka - przynajmniej jesteś z nami ;-)

Witamy u nas nic nowego Jasiek znowu w nocy dostał nurofen. Dziąsła ma tak napuchnięte nawet w dzień podczas zabawy jak coś mocniej nagryzie to od razu płacz.

KIKOLEK smutne to co piszesz. Myśle, że rodzice tego chłopca zrozumieją, że nie chcesz narazac ich synka na dodatkowe choroby a on po takich przejsciach bedzie podanty na wszystkie bakterie.

KASIA GRATULUJĘ !!! Pawełek na pewno dzielnie zniesie te aparaty.

ANAWAWKA u nas tez był nocny koncert kiedy skończy się to ząbkowanie.

DZIUNKA to miałaś przeprawę, ale dałaś rade. W carry zawsze z promocji okupuje męża i siebie.

WYJĄTKOWA powodzenia na egzaminach dasz radę !!!!

Pathanka - Hanka jeszcze ząbkuje , mam nadzieję, że już wkrótce jej się ostatnia piątka wyrżnie i będzie miała pełną 20!! A te cholerne 5 to się jej wyżynają od kilku miesięcy... ehhh

reklama
Dzis w nocy miałam sen . śniło mi się , że mój maz mnie zdradzał z kobietą typu barbie . Byłąm wsciekłą plakałam, kczyczałam , on sie tłumaczył. Były rozne absurdalne zmiany miejsc , postaci i wydarzeń a dkończyło sie na moim stwierdzeniue" Pozew dostaniesz jutro , a alimenty do 10 maja byc na koncie. Obudziłam sie tak zlana potem i ..... wsciekla na mojego meza za ten sen :) nie mogłam sie ocknac z tego amoku

Do góry