reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Super:-) Po prostu wolę uprzedzić żeby potem nie było rozczarowania. A znam kilka takich osób które bez prądu nie potrafią przeżyć i bardzo się dziwią że telewizora nie mamy:-D

reklama
Witamy u nas nocka brrrrlepiej zapomnieć. Mam takie pytanko Jasiek juz ładnie chodzi i zakładam mu te butki befado, ale strasznie poci mu się w nich nóżka i zapach jest koszmarny. Nie wiem co z tym zrobić ???

Pathanka - ja zakładam Gośce takie skarpetki lekkie, przewiewne i jeśli to dalej nie skutkuje , kupuje butki z odkrytymi palcami, aby miała stopka wentylację ;-)

Dziunka to tak: my mamy basen na 12.30 w Sopocie, pewnie ok 14 bedziemy wracac, Marta!!!!! wraca moze z nami, miala dac znac co jej druga polowa na to i moze tak u mnie przed 15? Tak jak by nam wyszlo po tym basenie. Marta pasuje?

nam pasuje:tak: Dziunka jade do Sandry razem z M:tak:

Witajcie,

myślałam , ze zobacze dzis rano zacmienie słońca a tu d.... mgła i chmury:eek:
Dziunka mysle , ze niektore kobiety trzeba byłoby sterylizowac... przepraszam , ze tak ostro, ale dziecko to nie kociak tylko inwestycja na minmum 18 lat!!! a pozniej najlepiej wyciagnac rece do panstwa po socjal a to trzeba myslec wczesniej!!!!

Martolinka - niektóre kobitki wychodzą z założenia jak Bóg dał dziecko to i da na dziecko :szok: .. co pozostawiam bez komentarza, bo tylko bym pluła jadem...

Martolinka - niektóre kobitki wychodzą z założenia jak Bóg dał dziecko to i da na dziecko :szok: .. co pozostawiam bez komentarza, bo tylko bym pluła jadem...

Pewnie ksiadz ich tego nauczył "Mnóżcie się..." . Dobrze , ale co potem ? klepać słodką biede a jak pluja udawac , ze pada? rozumiem , ze moze raz sie zdarzyc , ale wtedy zgodnie z przysłowiem "madry Polak po szkodzie" trzeba wyciagnac wnioski!!!!
kurcze gdzie zapobieganie???

Dziunka ja nie z tych wybrednych. Moglabym żyć jak 50 lat temu byle z internetem hahahahah. A tak na poważnie to wczasy moim zdaniem powinny być właśnie bez tv, internetu itp. Na wczasach trzeba odpoczać, pobawić sie .
Martolinka nie ma 100% dzialajacej metody antykoncepcji. A może w ich przypadku antykoncepcja zawiodła. Nie wiemy jak było.

Ps czy u was w sklepach jest sól??

Z dwójka dzieci wpasc w ciagu 2 lat ostatnich? nie wierze, ze tabletki zawiodły , albo gumka dwa razy pekłą. No chyba , ze uwazaja kalendarzyk małzenski, albo przerywany stosunek za srodek antykoncepcyjny.

reklama
Do góry