reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziunka to tak: my mamy basen na 12.30 w Sopocie, pewnie ok 14 bedziemy wracac, Marta!!!!! wraca moze z nami, miala dac znac co jej druga polowa na to i moze tak u mnie przed 15? Tak jak by nam wyszlo po tym basenie. Marta pasuje?
nam pasuje Dziunka jade do Sandry razem z M
Witajcie,
myślałam , ze zobacze dzis rano zacmienie słońca a tu d.... mgła i chmury
Dziunka mysle , ze niektore kobiety trzeba byłoby sterylizowac... przepraszam , ze tak ostro, ale dziecko to nie kociak tylko inwestycja na minmum 18 lat!!! a pozniej najlepiej wyciagnac rece do panstwa po socjal a to trzeba myslec wczesniej!!!!
martolinka
Martolinka - niektóre kobitki wychodzą z założenia jak Bóg dał dziecko to i da na dziecko .. co pozostawiam bez komentarza, bo tylko bym pluła jadem...
Pewnie ksiadz ich tego nauczył "Mnóżcie się..." . Dobrze , ale co potem ? klepać słodką biede a jak pluja udawac , ze pada? rozumiem , ze moze raz sie zdarzyc , ale wtedy zgodnie z przysłowiem "madry Polak po szkodzie" trzeba wyciagnac wnioski!!!!
kurcze gdzie zapobieganie???
Dziunka ja nie z tych wybrednych. Moglabym żyć jak 50 lat temu byle z internetem hahahahah. A tak na poważnie to wczasy moim zdaniem powinny być właśnie bez tv, internetu itp. Na wczasach trzeba odpoczać, pobawić sie .
Martolinka nie ma 100% dzialajacej metody antykoncepcji. A może w ich przypadku antykoncepcja zawiodła. Nie wiemy jak było.
Ps czy u was w sklepach jest sól??
Martolinka nie ma 100% dzialajacej metody antykoncepcji. A może w ich przypadku antykoncepcja zawiodła. Nie wiemy jak było.
Ps czy u was w sklepach jest sól??
martolinka
Z dwójka dzieci wpasc w ciagu 2 lat ostatnich? nie wierze, ze tabletki zawiodły , albo gumka dwa razy pekłą. No chyba , ze uwazaja kalendarzyk małzenski, albo przerywany stosunek za srodek antykoncepcyjny.
Z dwójka dzieci wpasc w ciagu 2 lat ostatnich? nie wierze, ze tabletki zawiodły , albo gumka dwa razy pekłą. No chyba , ze uwazaja kalendarzyk małzenski, albo przerywany stosunek za srodek antykoncepcyjny.
No wiesz niektórzy maja pecha-szczeście??
reklama
martolinka
Ilona wiesz ja nazwałabym to inaczej, ale sie powstrzymam. Zobaczymy co dziunka napisze