Kasiiula
mamusia Pawełka :)
my bez spiworka ani rusz teraz...za zimno jest zeby jezdzic bez okrycia..
kasiula ale co to pruchnica juz???
kurde nie wiem ;/ przed 15 mam wizyte u lekarza moze zajrzy i cos powie wiecej ;/ ;/ ;/ doł normalnie :|
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my bez spiworka ani rusz teraz...za zimno jest zeby jezdzic bez okrycia..
kasiula ale co to pruchnica juz???
kurde nie wiem ;/ przed 15 mam wizyte u lekarza moze zajrzy i cos powie wiecej ;/ ;/ ;/ doł normalnie :|
kurde nie wiem ;/ no ale to pewnie od jedzenia nocnego przez rok jadł dopiero z tydzien temu daje pic w nocy :/to chyba nie mozliwe ze juz pruchnica...
Ale z Was wariatki!!! A gdzie ja kiedyś napisałam że chodzi do przedszkola?? hahahaha, czytać uważniej baby! Teraz wyszło jak mnie czytacieToście mnie rozbawiły
Miłosz oprocz mononukleozy ma cytomegalięno masakra nic nie kumam
edit:dzwoniła mama, młody ma cytomegalię, która jest bardzo podobna do mononukleozy u dzieci w tym wieku. Jutro wychodzą ze szpitala, mały nie może się przemęczać bo może pęknąć sledziona... jak to wytłumaczyć połtrarocznemu dziecku.