reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
hej babeczki:-)

Kasiu spoznione zyczonka imieninowe od nas i sloneczko dla Ciebie na poprawe humoru:-)

co do Twojego M to brak slow:-(

Dziunka zdrowka dla brata...i tez uwazam ze to lekka przesada czytac HP 7latkom

Martolinka podobno jutro ma ostro padac snieg przynajmniej u nas..dzis piekne sloneczko:-)

Jak Patryk ma kaszel i czerwone gardło to myślicie ,że możemy wyjść na spacer? Nie lubię mrozu brrrr.

Macie śpiworki do wózka?Ja nie mam i przez to się codzinnie zastanawiam czy mi młody nie zmarznie w wózku.;/

Jak Patryk ma kaszel i czerwone gardło to myślicie ,że możemy wyjść na spacer? Nie lubię mrozu brrrr.

Macie śpiworki do wózka?Ja nie mam i przez to się codzinnie zastanawiam czy mi młody nie zmarznie w wózku.;/

Ja mam...ale zimą jak grubym kocem przykryjesz i mu założysz kombinezon to nie będize źle.

to pewnie przez to że strasznie córę postarzasz raz piszesz o szkole raz o zerówce o noszeniu tornistra.... nie wiem czemu u was tornister trzeba nosić do przedszkola??

A zerówka to nie szkoła? :) Prowadzę ją do SZKOŁY z tornistrem :) W tornistrze jest piórnik, ręcznik, kanapki, picie, książka.
To nie przedszkole.

anadri - no to się udało Krystiankowi, my mamy 13 grudnia szczepienie :(
dziunka - zdrowia życzę braciszkowi, biedaczek, też się mu przyplątało :(
pathanka - super Ci śpi w dzień, mój za to urwis w dzień nie będzie spał, masakra. W nocy bardzo ładnie spi bo juz nawet czasami od 18:20 (wymeczony po całym dniu) i dzisiaj się np. obudził po 9 dopiero więc wysypia się w nocy to w dzień nie chce...Twoj może na odwrót?!!:)

ale dzisiaj było zimno, masakra! Szkoda, że sniegu tylko nie ma a tak straszyli, że już będzie (wczoraj wieczorem aż całe 5 minut lekko sypał)

Sama nie wiem ja bym po południu nie kładła ale on sam sie pokłada i zasypia bez mojej pomocy i mimo tego że śpi od 15 do 16/16.30 to przychodzi godzina 19 a on już chce na rączki trze oczy i się pokłada dostaje butle o 19.40 i w momencie zasypia.

DZIUNKA zdrówka dla braciszka no i żeby Asieńce katar sobie poszedł. Co do Potera hmmmm ja bym nie czytała, a też jestem polonistką. Opowieści z Narnii są w kanonie dla 4 klasy, ale w zerówce hmmm. Chyba zebranie to najlepsze wyjscie z tej sytuacji.

KASIULLA ŻYCZONKA IMIENINOWE WSZYSTKIEGO CO NAJ !!!! A Twój szanowny to sobie ostatnio grabi !!!!

Dziunka ale krecisz z Julka. To gdzie ona w koncu chodzi?? Do zerówki która jest w szkole tak?? Dobrze zrozumiałam??
Posprzatałam, obiad prawie gotowy, mała obiadek juz ma-chyba czas na sniadanie. No to lece coś zjesc bo padne. Ah zapomniałam wam napisac ze kolejna udana noc za nami, mała spała do prawie 10.00 szok.

a ja sie załamałam :(
zajrzałam policzyc zabki Pawla i w dolnej 4 cos czarnego :( wiec wzielam szczotke wyszorowałam zeby mu dalam pic zeby wsyztskko ladnie wypłukac i nic :( dalej eh .... myjemy zabki przy kąpieki :( pewnie to jest od jedzenia w nocy z butli :(((((((((((((((((((((((((((((((((

reklama

my bez spiworka ani rusz teraz...za zimno jest zeby jezdzic bez okrycia..

kasiula ale co to pruchnica juz???

Do góry