Dziewczyny Masakra !! nic nie słysze na drugie ucho !!!!!!!! zaraz jade do lekarza prywatnie :/ ;(
daj znac co Ci lekarz powiedzial...bidulko nasza...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny Masakra !! nic nie słysze na drugie ucho !!!!!!!! zaraz jade do lekarza prywatnie :/ ;(
No to z moim głosem TRAGEDIA - przestałam dzisiaj mowic, stawiłam sie dzisiaj w pracy o 8 a o 10 wyslali mnie do lekarza i do domuEtna mam nadzieje ze szybko Ci glos wroci :* a co do picia z butelki to widze ze nie jestem sama a juz sie wogole balam pisac o tymoli nie wypije z niczego innego jak smok
probowalam juz wieluuuu i nic. a jeszcze gorzej mam bo on przy herbatce zasypia w ciagu dnia a wieczorem praktycznie przy mleku a przy bidonach raczej nie ma mowy o piciu w pozycji lezacej.... mlody nie zasnie bez herbaty w ciagu dnia.... probowalam i nic, to wogole jedyny sposob zeby go do wozka wsadzic.....
zasłużyłaś......
dziękialez miło mi się zrobilo
)))
chyba jednak nie zasluzylam. Całkiem wypoczeta wróciłam. No owszem musialm nosić cąly czas i mlody świra dostawął z nudów ale tak: nie musialam prać, sprzatać, gptpwać, prasować, miałam do opieki tylko 1 dziecko i chodzilam spac o 21 bo i tak światla trzeba bylo gasić. Luksusowo, przyznacie
wrocilam do domu a tu huk roboty, mąz ciagle w pracy do nocy a ja sam a z dziećmi
......
Kasiula , Etna Trzymajcie się!!!!!
Ten dyktafon to dobry pomyslMartolina a moze ten szwagier potrzebuje poprostu rozmowy?? Jaka ja glupia jestem!!! Sama nie wierze w to co pisze. Drań i tyle. Ja bym na waszym miejscu posłała koleżanke z dyktafonem. Później poczekała na jej relacje lub weszła do mieszkania w trakcie spotkania.
Za remont trzymam kciuki juz pewnie blizej niz dalej :-)Czesc dziewczynki..informuję ze żyję!!! ;D
Moja mama łazi zasmarkana więc..............pewnie mi Oli też zachoruje....a tak się ładnie zawsze trzymamy, to musi przyjść i nas zarażac....och lata z "gołym tyłkiem", dom ją parzy i ma......chwili nie posiedzi na tyłku a pogoda sprzyja katarom ;/...
Odliczam dni do wyprowadzki ;D
U mnie Oli chodzi....ja nie wiem jak to się stało bo nawet nie próbował a tutja nagle 1 listopada zaczął chodzić i teraz coraz częściej probuje być na dwóch...jak to się stało???
Ząbkujemy nadal. Nocki niespokojneRemont trwa...ale już niedługo!
Buziaki dla Was
Kasiula i jak??trzymam kciuki!!!!
Wiec moja siostra powiedziała , ze nie chce bawic sie w zadne podchody. Pojechałą do niego , wzieła kilka innych swoich rzeczy ... stwierdziął , ze chca czego innego od zycia wiec lepiej jak sie rozstana. Grzecznie , kulturalnie.. podziwiam jej spokój
Etna kochana zdrówka!!!!
Zapomniałam Wam powiedzieć , że byłam w galerii na zakupach ( wlasciwie nic nie kupiłam- poczekam na przeceny). Ale w czym rzecz... po raz pierwszy od dawna nie patrzyąłm na siebie w przebieralni z obrzydzeniem. Mój cellulit jest o niebo mniejszy !!! uda , brzuszek też. Z rozmiaru 34 zeszłam na 31 !!!! w innej rozmiarówce z 42 na 38!!!!! jeszcze 5 kg i moze na nowo pokocham siebie!!!!